Şimdi Ara

Z2 vs S5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Z2 burada coktan satisa cikti cok hosuma giden bir telefon. Onceden hep iphone kullanan biri olarak artik saglam birseyler ariyorum. S5 de apple in yolunda ilerliyor mslf.. Iphone almis gibi hissedicem onu alirsam ancak ozellik olarak bu 2 telefon arasinda cok bi fark yok Z2 biraz onde gibi duruyor. Ancak kullanim acisindan hic daha once tecrubem yok. Kiz arkadasimin samsungu var ama cok hosuma gitmiyor gorunum acisindan sizinde fikrinizi alayim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodd -- 27 Nisan 2014; 16:12:32 >

• Z2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • görünüm açısından z2 ancak kullanım kolaylığı yani ergonomi olarak s5
    kamera olarak z2 düşük ışıklı ortamlarda daha başarılı, videosu daha iyi ancak okuduğum kadarıyla 20mp çekim sadece manuel modda oluyor öteki türlü auto mod kayıtları 8mp'miş. Bu açıdan s5'in daha kolaylık sağladığı söyleniyor.
    Batarya ve ram olarak da kağıt üzerinde stün görünüyor.
    Htc one m8'e göre biraz zayıf kalsa da stereo hoparlörlere sahip
    Beklemek gerek, testleri yapıldıktan sonra karar vermek mantıklı olacaktır.
    .
  • Youtube dan bir kac karsilastirma videosu izledim. Galiba kararim Z2 den tarafa olucak hem saglamlik hemde birkac ozelligi hosuma gitti samsung cok ilgimi cekmiyordu zaten. Bu arada yasadigim yer isvecte 2 modelde piyasaya cikti yarin gidip z2 modelini alicam bakalim koyarim sony bolumune paylasimlarimi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung S9 vs S9 FE+
    2 ay önce açıldı
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    Lenovo Zuk Z2/Z2 Pro Ana Konu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.