Şimdi Ara

Z2 mi S5 mi M8 mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraktan soruyorum . Z2 nin ustun olacagini düşünüyorum. G3 nasil olacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Z2 ve G3 aynı şuanki gibi Z1 ve G2 gibi bir fark olucak ama S5 ve M8 ile aralarında çok farklar var. Bir kere Z2'de 3 gb ram, 3500mAh pil var S5 ve M8'de 2gb ram ve 2800 mAh pil var (mAh değerini yanlış sölemiş olabilirim ama az bi yanılma hatasıyla)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pecee

Z2 ve G3 aynı şuanki gibi Z1 ve G2 gibi bir fark olucak ama S5 ve M8 ile aralarında çok farklar var. Bir kere Z2'de 3 gb ram, 3500mAh pil var S5 ve M8'de 2gb ram ve 2800 mAh pil var (mAh değerini yanlış sölemiş olabilirim ama az bi yanılma hatasıyla)

Pil değerlerini keşke söylemeseydin.
    Z2 = 3200 mah
    S5 = 2800 mah
    M8 = 2600 mah

Bu üçü arasından liderliği Z2 göğüsler.G3'te 2k ekrandan dolayı S5'ten sonra yer alır.
  • g3 çıksın ardından z3 çıkacak zaten :) gerçekci düşünürsek z2 bir adım önde gidiyor. ama ben olsam m8 alırdım.
  • Z2>G3

• quote:

Orijinalden alıntı: KasAdam

Meraktan soruyorum . Z2 nin ustun olacagini düşünüyorum. G3 nasil olacak ?

işlemci ve aliminyum kasaya bağlı işlemci sd805 olursa aliminyum kasa olursa g3 tabiki.g3 için tam netleşen birşey yok dedikodular vss işlemcide net bir bilgi yok ama zirvede 2 tlfn olucak g3 ve z2 s5 htc m8 ikiside raflarda bekleye dursun.
  • Sölediğim pil değerleri aklımdan yazdım parantez içinde de belirttim zaten fazlada yanılma yok yaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Xiaomi'mi İphone'mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Z2>m8>s5

• g3 2560x1440 çözünürlüklü ekranla geliyormuş saçmalığa bak ben olsam m8 yada z2 alırdım oda tasarımlarından dolayı gerçi z2 biraz hantal ama s5ten iyidir
  • G3'ten çok ümitliyim kral bir cihaz olacak bence.

Ama üçü arasında tasarımsal ve arayüz olarak beğendiğim için M8.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony z2 kral
  • Yalnız bir şey diycem lg'nin Z2 M8 S5'le beraber çıkardığı telefon LG G PRO 2 değil mi ?
  • @peceeaynı anda g pro 2 çıkmış olabilir ben g3 ü soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerkCck -- 23 Nisan 2014; 10:17:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.