Şimdi Ara

Z2 Arama Yaparken Mikrofon Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar. z2 yi aldığım günden beri kimle konuştuysam herkes sesin çok az ve boğuk geliyor diyorlar. bağırarak konuşursam ancak duyuyolar. gürültü azaltmayı felan kapattım ama sorun hala aynı devam etmekte. mikrofonda bi sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü ses kaydı yaparken yada diagnostic den mikrofon testi yaparken ses gayet yüksek ve net. biraz araştırdım ama bi çözüm bulamadım. sizden ricam çağrı ayarları kısmındaki mikrofonla ilgili olan ayarlar nasıl olmalı onu bi söylermisiniz. yada bu sorun rom atarak çözülebilirmi? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. iyi forumlar.

• bler hiç fikri olan yok mu?
  • Geçmiş olsun hocam, cihazın garantisi varmıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hosting.sistem kullanıcısına yanıt
    garanti var daha 3 hafta önce bimeksten aldımda bana garantilik bişey gibi gelmedi pek hocam.
  • 3 haftalık bir cihaz ise hiç uğraşma götür direk sıfırını al hocam uğraşma belki ileride daha büyük sorunlara yol açar

• Garantiye hiç telefon göndermedim dahada nasıl olacak hocam cihazı alıp yenisinimi verirler yoksa tamirmi ederler?

• kontrol ederler değişim gerekiyorsa değiştirirler önemli olan ve güzel olan garantinin olması
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.