Şimdi Ara

Z2 aldım sorun var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    telefonda takılmalar oluyo hatta bazen 2-3 defa ekrana dokunmam gerekiyo herzaman olmuyor ama
    birde klavye kullanırken cızıltılar geliyor bütün dokunmatik ekran sesleri kısık olduğu halde
    birde ölü piksel olayı veriren kodu girdim tıkladım da nasıl anlıcam olup olmadığını
    neler tavsiye edersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: serserimmmm

salı günü z2 aldım
    telefonda takılmalar oluyo hatta bazen 2-3 defa ekrana dokunmam gerekiyo herzaman olmuyor ama
    birde klavye kullanırken cızıltılar geliyor bütün dokunmatik ekran sesleri kısık olduğu halde
    birde ölü piksel olayı veriren kodu girdim tıkladım da nasıl anlıcam olup olmadığını
    neler tavsiye edersiniz

Takılmalar bir uygulamada mı birkaç uygulamada mı yoksa genel olarak mı oluyor?

Cızıltı dediğin titreşim, sesi kapatsanda klavyede tuşa basınca titreşim olayı açıksa titreme yapar, sorun değil tercihtir.. Kapatmak için;

Ayarlar > Xperia Klavye'nin sağındaki ayar işareti > Ses ve Titreşim > menüdeki hiçbir kutucuk aktif olmamalı

Takılmalar içinse bilgisayarına Sony Companion uygulaması yükle, telefonun versiyonu büyük ihtimalle .55'tir.. Bunu .402'ye yükselt.. Geçecektir.. Geçmezse temiz kurulum yaparız..

Ondan sonra da düzelme olmazsa konuşuruz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

Orijinalden alıntı: serserimmmm

salı günü z2 aldım
    neler tavsiye edersiniz

Takılmalar bir uygulamada mı birkaç uygulamada mı yoksa genel olarak mı oluyor?

Cızıltı dediğin titreşim, sesi kapatsanda klavyede tuşa basınca titreşim olayı açıksa titreme yapar, sorun değil tercihtir.. Kapatmak için;

Ayarlar > Xperia Klavye'nin sağındaki ayar işareti > Ses ve Titreşim > menüdeki hiçbir kutucuk aktif olmamalı

Takılmalar içinse bilgisayarına Sony Companion uygulaması yükle, telefonun versiyonu büyük ihtimalle .55'tir.. Bunu .402'ye yükselt.. Geçecektir.. Geçmezse temiz kurulum yaparız..

Ondan sonra da düzelme olmazsa konuşuruz..

android 4.4.2 sürümü yüklü

takılmalar uygulamalardanda genel olarak ta olabilir açıkcası şuanda pek kestiremiyorum

• Bende de aşırı ısınma problemi var :( Cnm şıkkın iadeye yollayacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia P Aldım Ama?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.