Şimdi Ara

Z1 kamera hatası (resim kaydedilemedi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç gündür kameram da şöyle bir sorun yaşıyordum. Resim çekiyorum fakat her seferinde kaydedilemedi diye uyarı veriyordu ve resimleri kaydetmiyordu.
    Bu arada depolama alanı SD KART. Dahili depolama alanını seçtiğimde bir sıkıntı yok. O yüzden sorunun karttan kaynaklandığını düşündüm.
    Kartı biçimlendirmeyi denedim olmadı.
    En son çare olarak telefondan kartın içindeki tüm verileri silmekte buldum ve düzeldi.

Hatanın ise şu nedenden dolayı kaynaklandığını düşünüyorum.
    Çok fazla resim biriktiği için tüm resimleri daha önce bilgisayarıma atmıştım. Resimler otomatik olarak sırayla kaydedildiği için (resim3254) gibi. Orda bir sıkıntı oldu sanırım. Yeni resimleri o yüzden kaydetmiyordu heralde.

Eğer siz de aynı sorunu yaşıyorsanız öncelikle dahili depolama yı seçip bi kaç resim çekin eğer sorun yoksa muhtemelen sizin sorununuz da SD KART tan kaynaklanıyordur.

Şimdi ilk olarak kartınızdaki tüm veriler yerine sadece DCIM yani resimler klasörünü silip öyle deneyin. (Yedeklerinizi almayı unutmayın tabi) Sildikten sonra da bir aç kapa yapın. Olmadı tüm içeriği silersiniz.

Umarım sizde de işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1deliningunlukleri -- 9 Kasım 2014; 22:38:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.