Şimdi Ara

Z1 Almayı düşünüyorum 2199 tl değermi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
155
Cevap
1
Favori
4.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • akıllı telefon alıcam ve z1 de karar kıldım sizce değermi ona o kadar para vermek?

• diğerlerine o kadar para vermekten iyidir.
  • Bence o kadar etmez muadilleri 1600-1700 iken.

Hem bizim üklemizde pahalı Dubaide 2400 dirhem yaklaşık 1300 tl ben oradan getirtmeyi düşünüyorum.
    Kazıkçı distribitörlere yedirmektense!

Distribitör Go Home!
  • hocam yurt dışı alıcaktım bende ama yurtiçi ürün olsun dedım 200 - 300 tl için değmez diye dusundum
  • Fazlasıyla deger bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değmez! Telefona değer ama distribütöre değmez neden mi?

1 haftadır yurt dışı fiyatları araştırıyorum (Duaiye gidecek arkadaşların var ısmarlamak için )

Sonuç Z1 dubai de yaklaşık 1300 TL (S4 ve G2 1100-1200)

1. Boyut: yurt dışı fiyatlar gerçekten çok ucuz,fark 200-300 değil Z1 de tam 900 TL fark var!

2. Boyut: Z1 G2 S4 arasında 200-300 fark varken neden Türkiyede 600 lira fark var?

Almayın sabredin adam gibi eder fiyata çeksinler o zaman düşünün!
  • Değmez .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: byprof

akıllı telefon alıcam ve z1 de karar kıldım sizce değermi ona o kadar para vermek?

eğer her yıl telefon değiştiren biri değilsen, artık adam gibi birşey alma vaktim geldi bıktım eski emektardan diyorsan değer.

geçen sony center'da inceledim telefon premium malzemelerden yapılmış ve kamerası ışık hızında odaklama yapıp çekiyor + ekranı baya güzel yapmış.
    Garanti işini sorduğumda birkaç ay içinde Sony'nin kendi teknik servisini açacağını Teleservis'e hoşçakal deniceğini söylediler. Xperia Z Marttan beri halen 1850 TL iken Z1'in fiyatının ülkemizde kısa vadede düşmesi pek mümkün gözükmüyor.
  • forum istanbulda 2-3 saat telefonları inceledim her telefona iyice baktım

sıra z1 e geldiğinde sadece 20 saniye inceledim geri bıraktım o 20 saniyede telefon çarptı beni, müthiş bir telefon yapmışlar bütçem olsa kesin alırdım biraz daha incelemedim çünkü içime otururdu alamamak :D

en önemli özellik telefon sağlam, pat diye yüz üstü gitse telefonda gitmez bazıları var diz boyundan düşüyor ve patt 1000 liralık telefon çöp oldu, telefon çok sağlam, daha önceki telefonlarım su geçirdiği için kullanmayı bırakmıştım bu ürün suya da dayanıklı

deneme filmi vardı müthiş bir ekran görüntüsü ve aynı düzeyde ses kalitesi vardı, dahili amfisi var denilen wp8x in yanında sönük kaldı

sony nin zaten müzik performansı tartışılmaz donanımı da iyiye benziyor

tek sıkıntı fiyatı yüksek.. 1900 e alınır ama 2200 e alınmaz.. lg g2 şu anda alınası en iyi cihaz ama para nema problema ise z1 tavs. ederm

• Maddi sıkıntın yoksa ve sık telefon değiştirmiyorsan kesinlikle değer ama benim gibi 5-6 ayda değiştiriyorsan benim gibi baya zarar edersin

• Şu anda değmez, ama ayda 6.000 lira gelirin varsa cocursun.
  • telefon için yüksek bir meblağ pek mantıklı gelmiyor o kadar parayı telefona vermek.
  • Bu telefonun bir muadili yok hele 1600-1700 liraya hiç yok. 2200 lira bir telefona değer mi diye sorarsan bu kişiye e bütçeye göre değişir. Herkes en güzeline layıktır tabi ama bütçe işi zora sokuyor. 6 aydır 1800 liraya z değer mi diye bekliyordum hafta sonu vatanda telefonu ilk gördüğümde hele note3 ile yanyana gördüğümde hemen aldım z1 i. z1 i bilmem ama note 3 o parayı edecek malzemeye sahip bir telefon değil.Her vatan bilgisayarda açık olarak var gidin bakın. Ama youtube tan video izleyerek sizi kandırmalarına izin vermeyin. Çünkü telefon gerçekten çok kaliteli ve donanımsal eksiği pek yok. Resim desen muhteşem bir telefon için. Hatta gece çekilmiş bir resim paylaşayım bakın. Çengelköy den gecenin 2 sinde zifiri karanlıkta z1 ile çekilmiş ham fotoğraftır. Sadece boyutu küçültülmüştür.

Z1 Almayı düşünüyorum 2199 tl değermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa147 -- 22 Ekim 2013; 1:45:41 >

• 2000 olması gerekiyordu. Z 1849 liradan girdi, Z1 ise 2200 oldu saçma oldu bence. Bir çok kişi bu fiyat yüzünden almaz.
    Değer mi dersen, o özelliklere bakarsan tr piyasası açısından değer. Ama ben 2200 vermem o telefona.
  • hocam telefonu 1 kere alıcam ve uzun süre kullanıcam 1 kere alma şansım var ve onu en iyisi için kullanmak istiyorum.. G2 falan alsam plastik kasa pek güven varmiyor açıkcası. Z1 den saglam telefon göremiyorum suan acıkcası ve buyuk ihtimal z1 alıcam.
    diğer plastik telefonlara 1.800 vereceğime 400 daha veririm uzun vaeli kaliteli telefon alırım.
  • z1 o parayı kesinlikle hak ediyor. kamera çekimleri çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

http://www.amazon.de/Sony-Full-HD-TRILUMINOS-Display-Touchscreen-GHz-Quad-Core-Prozessor-Megapixel-Kamera/dp/B00ET7MWWO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1382469069&sr=8-1&keywords=z1

http://www.amazon.de/LG-Smartphone-Touchscreen-Quad-Core-Megapixel/dp/B00EQ8Y7AG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1382469107&sr=8-1&keywords=g2

Sony Xperia Z1 Almanya satış fiyatı : 1518 TL
    LG G2 Almanya satış fiyatı : 1280 TL

Türkiye'de ise Z1 2200 TL, LG G2 ise 1600 TL

Türkiye şartlarında Sony almak mantıklı değil

iphone 5s i napıcaz hocam o zaman :)

• değer mi hiç, değer mi hiç, değer mi değer mi değer mi söyle, bir sonyyyy, bu kadar eder mi eder mi eder mi söyle?
  • Kesınlıkle deger

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.