Şimdi Ara

z-510-59-405837 ve casper CN-VSY4200A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-core-i5-4200m-8gb-1tb-156-2gb--w8-notebook-bilgisayar.html

http://www.vatanbilgisayar.com/z510-notebook-core-i5-4200m-25ghz-8gb-1tb-8gb-sshd-156-2gb--w8-notebook.html#genel-bakis

arkadaşlar uzun zamandır aynı bilgisayarı kullandıgım için yeni özelliklerin ne oldugu konusunda pek bir fikrim yok.ve bu ay içinde de yeni bir notebook almak istiyorum.açıkcası bu iki bilgisayar arasında kalmış durumdayım.fiyat olarak casper daha düşük olması cazip geldi ancak
    1- iki modelde de usb 3 var mıdır?
    2-İki modelde de hdmı girişi var mıdır?
    3-casper da 745m lenovo da 740m ekran kartı var.bunlar arasındaki farklar nelerdir?
    4-1 tb+ 8gb ssd ile normal 1 tb arasındaki fark nedir?
    5- lenovo da dolby ses sistemi var.galiba bir tuşa basında ses odanın içinden geliyormuş efekti yaratıyormuş bu casper da var mı?
    6- one recovery tuşu cidden önemli bir özellik mi?
    7- casper da da herhalde işlemci hızı 2.5 ghz de turbo ne işe yarar?lenovo da var gözüküyor casper da yok

cevap verir ve beni aydınlatırsanız sevinirim.teşekkürler

http://www.sadecenotebook.com/lenovo-z510-59-405839-notebook-pmu310576

bir de bunu ekleyeyim dedim.internetten alışveriş yapmayı düşünmüyorum açıkçası ama belki burada bu siteden alışveriş yapan üyeler vardır.anlatabilir bana.fiyatının 200 lira düşük olması freedos olarak gelmesi.evde windows 8 yükleyebilir miyim kendim buna? ve ilk gönderdiğim lenovo ile arasında fark nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi croyal -- 31 Mayıs 2014; 14:07:14 >

• yardım lütfen :(
  • 1) İki modelde de USB 3.0 var.
    2) İki modelde de HDMI girişi var.
    3) 745M, 740M'den biraz daha iyi bir ekran kartı. Genellikle 745M bir tık önde ama performansları hemen hemen aynı olur.
    4) + 8 GB SSD'nin espirisi şu:

- İşletim sistemi HDD'ye kurulur, 8 GB SSD'de ExpressCache™ teknolojisiyle sık kullanılan dosyaları belleklemede kullanılır. Kullanıma ve açılıp-kapanmaya birazcık hız katkısı sağlar.

5) Ses, kullanıma dayalı bir deneğim olduğu için bu bilgasayara sahip olanlar daha doğru bilgi verebilir.
    6) Giriş seviyesindeki kullanıcılar için recovery işlemleri karmaşık olabiliyor, Casper'da nasıl bilmiyorum ama normalde recovery bölümü olan bilgisayarlarda'da farklı tuşlarla recovery bölümüne ulaşılabiliyor. One Key Recovery tuşu bu işlemleri kolaylaştırıyor diye düşünüyorum.
    7) İki modelin de işlemcisi aynı.

İkici paylaştığınız linkteki Lenovo'nun tek farkı FreeDos olması. Eğer elinizde orijinal bir Windows lisansınız varsa ve kurulum vb. işlemlere aşina iseniz FreeDos alın derim. Bu konular hakkında bilginiz yok ise Windows 8'li olanları almanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oricalcus -- 31 Mayıs 2014; 18:08:12 >

• oricalcus kullanıcısına yanıt
    açıklaman için teşekkür ederim ancak bir sorum daha var;
    genellikle internette casperla ilgili kötü yorumlar var.çabuk ısınması,kasasının dandik olması,anakartının düşük olması
    çok ısınmadan benim pek bi şikayetim olmaz aslında şu anda kullandıgım bilgisayar da ısınıyor olmadı sogutucu alırım,ancak anakartın düşük olması oyun oynarken veya herhangi bir işlemde beni etkiler mi?
  • İkisinin de anakartları aynı. Oyun performansı açısından belirliyici özellik ekran kartıdır. İki bilgisayar da hemen hemen aynı konfigürasyona sahip, performans açısından pek farkları olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.