Şimdi Ara

Yüzünüze güzellik maskesi yap(tır)ıyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugüne kadar berberde sadece saç kesimi yaptırdım.sakal traşı dahi olmadım.
    Zaman zaman görürdüm dün yine yoldan geçerken farkettim bir müşteri yüzüne maske yaptırmış. Sanırım kuruması için bekliyor,çay ikram etmişler cadde ortası herkesin görebilceği yer ama herhalde alışkın utangaçlık yok bekliyordu...
    Ben yapmadığım ve yaptırmadığım için garibime gitti sanırım ama bence kişinin kendini sevmesi bakımlı olması(mekroseksüel)olması güzeldir.yani yüzünüzdeki siyah noktalar-çiller-sivilceler-yada fazla kıl-tüyleri(ağda-epilasyon) yaptırmak insanın hayata daha enerjik bakması için güzel sebeplerdir.meseal bende Sayın prof.dr.ibrahim adnan saraçoğlunun, yanlış hatırlamıyorsam elma-inciri blendırdan geçirip krem kıvamına getirip yüzüme süresim geliyordu ama uygulamadım şimdiye kadar.
    Sizler ne diyorsunuz?

AHMAK İNSAN,BİR ETEK DOLUSU PARA VERİP TE,ŞEYTANDAN DERT SATIN ALIR.
  • ben sürekli bakım yapıyorum yüzüme maskeler kremler havada uçuşuyor bence yapılmalı ben çok takıntılıyımdır bu konuda haftada 3 kez maske yaparım maskeden sonra elinizi yüzünüze dokundurduğunuzda bebek poposu hissi sizi çok mutlu ediyor
    "'Betrayer.' In truth it was I who was betrayed. Still I am hunted. Still I am hated. Now my blind eyes see what others cannot... That sometimes the hand of fate must be forced!...Now go forth, unleash the tides of doom upon all those who would oppose us!"
  • Düzenli olarak her gün siyah nokta kremi veya köpük temizleyici kullanırım. Yağlardan, sivilceden ve siyah noktalardan koruyor. Daha duru bi cilt haline geliyor.
    özel maske alıp uygulayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: chuckb

Düzenli olarak her gün siyah nokta kremi veya köpük temizleyici kullanırım. Yağlardan, sivilceden ve siyah noktalardan koruyor. Daha duru bi cilt haline geliyor.

Siyah nokta kremi ve köpük olarak neleri kullanıyorsunuz hocam banada lazım alacağım da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • Metroseksüel olmasın o mekroseksüel olsa yerinde duramazsın
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.