Şimdi Ara

Yüzümü nasıl zayıflatabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • normalde zayıf biriyim (1.86 boy, 80 kilo) ama yüzümde biraz fazlalık var, yüz zayıflatmayla ilgili bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum...

• Hocam yüz mekiği diye bir hareket var ; 100 adet gülümseme 100 adet somurtma 100 tane de ıkınma yapıcaksın bunu setler halinde yaparsın ilk gün 2x100'ler şeklinde sonra 3x100 4x100 diğer artırırsın.
  • yüz zayıflatma gibi bişey imkansızdır genel olarak yağ kaybı ile yüz bölgesinde zayıflama elde edilebilir karnım kalsın yüzüm gitsin gibi bişey imkansız
  • bazı insanlar kiloyu önce yüzden alıp yüzden verir.kilo vermekle alakalı bi husus
  • Yüzündeki kilolarından kurtulman için koşman gerek, ne kadar zayıflarsan vücudun orantılı zayıflar, çeşit ye, az ye sık sık ye. Yüzün şekle gelir.
  • Vücudundaki tüm yağlardan kurtulmalısın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Littlefriend

yüz zayıflatma gibi bişey imkansızdır genel olarak yağ kaybı ile yüz bölgesinde zayıflama elde edilebilir karnım kalsın yüzüm gitsin gibi bişey imkansız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burnumu nasıl kanatabilirim?
    15 yıl önce açıldı
    dsdd
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mongolid olmayasin ? genetik olarak elmacik kemiklerin cikiktir.

Yüzümü nasıl zayıflatabilirim?
  • yaşadığın şehirdeki güzellik merkezlerinden bilgi alabilirsin. "Lifting" diye bir şey var yüz kaslarını çalıştırarak o bölgelerin sıkılaşmasını amaçlayan bir uygulama.

ilk gördüğün yerde de yaptırma.. kullandıkları cihaz, kozmetik ürün ve seans tekrarları hakkında detaylı bilgi almayı ihmal etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISHNE -- 26 Temmuz 2010; 15:01:48 >
  • sakız çiğne
  • Benim bir arkadaş var 3 ayda 25 kilo verdi ve önceden yüzü biraz tombulcaydı(başka bir kelime bulaamadım) ve zayıfladıktan sonra yüzdeki tombullukta gitti şuanda gerçekten iyi görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.