Şimdi Ara

Yüzüme uygun saç modelini nasıl bulabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YılınŞakası

Ss atin ben soyluyum hocam eger ss atma sansiniz yoksa da gozluk varmi vsvs biraz bahssedin ama ss daha iyi olur

ss atacak cesaret yok hocam gözlük takmıyorum. kendime özen göstermek istiyorum. kaşların ortasını düzelteceğim, siyah noktaları aldırıp yüz maskesi vs.. yaptırmak istiyorum ama saçım berbat olduğu için yapamıyorum. saçma sapan kestirdiğim için hep kendimi berbat hissediyorum.

hangi ildesin kuaför tavsiye edeyim

İstanbul, Avrupa yakası.

benim dediğim ankarada üzgünüm eğer para varsa benzerlerini de bulabilirsin orda adı Toni & Guy

Hocam bende ankaradayım arkadaşın dediği gibi tek seferli paraya kıymak lazım da dediğiniz bu toni guy ankarada var mı veya buna benzer kaliteli bir yer ankara da nerede var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mercuricall

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YılınŞakası

Ss atin ben soyluyum hocam eger ss atma sansiniz yoksa da gozluk varmi vsvs biraz bahssedin ama ss daha iyi olur

ss atacak cesaret yok hocam gözlük takmıyorum. kendime özen göstermek istiyorum. kaşların ortasını düzelteceğim, siyah noktaları aldırıp yüz maskesi vs.. yaptırmak istiyorum ama saçım berbat olduğu için yapamıyorum. saçma sapan kestirdiğim için hep kendimi berbat hissediyorum.

hangi ildesin kuaför tavsiye edeyim

İstanbul, Avrupa yakası.

benim dediğim ankarada üzgünüm eğer para varsa benzerlerini de bulabilirsin orda adı Toni & Guy

Hocam bende ankaradayım arkadaşın dediği gibi tek seferli paraya kıymak lazım da dediğiniz bu toni guy ankarada var mı veya buna benzer kaliteli bir yer ankara da nerede var ?

kentpark

• quote:

Orijinalden alıntı: Im European

quote:

quote:

Kenar mahalle berberine değil de , kaliteli bir profesyonel salona git. Ben hayatımda ilk defa Aydın taner kuaför salonuna gittim, cok para verdim orası ayrı ama resmen beni baştan yarattılar özgüvenim yerine geldi.

gittiğinizde ne söylediniz hocam?

Bir şey söylemedim telefonumdan beğendiğim saç stillerini kuaföre gösterdim ''bu stiller sana yakışmaz ben sana bir saç yapıcam çok beğeneceksin sen kendini bana bırak'' dedi, dediği gibi oldu çok beğendim

Tam istediğim kuafor işte hocam. Benim aklımda hiç model olmadığı onun bana uygun model belirlemesi lazım. Ne kadara kestirdiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu editlerim kentparka ugrarim 1 aya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

Varya bu aralar bende bunu düşünüyordum hatta dün gittim berbere kısalttırdım saçımı ve içindem senin dediğin şeyleri dedim, şimdi konuyu görünce şaşırdım

Arkadaş tipini atmadan kimse burada yorum yapamaz ki :)
    Will smith gibi misin,ed sheeran gibi mi
    Henry cavill gibi mi,yoksa francisco lachwski(böyle bişidi :D) bunun gibi mi bir sürü çene yapı ve özellikle yüz yapına göre ayrılır
    Bu arada ele7en kardeş senin tipi hatırladıkça gülüyorum yav :DD
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

Varya bu aralar bende bunu düşünüyordum hatta dün gittim berbere kısalttırdım saçımı ve içindem senin dediğin şeyleri dedim, şimdi konuyu görünce şaşırdım

Arkadaş tipini atmadan kimse burada yorum yapamaz ki :)
    Will smith gibi misin,ed sheeran gibi mi
    Henry cavill gibi mi,yoksa francisco lachwski(böyle bişidi :D) bunun gibi mi bir sürü çene yapı ve özellikle yüz yapına göre ayrılır
    Bu arada ele7en kardeş senin tipi hatırladıkça gülüyorum yav :DD

Hadi ya

Ben hiç tipim nasıl SS'li konu açmadım sen blriyle karıştırdın herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yüz hatların belirgin ise,mesela iri burun geniş alın ve uzun-dikdörtgen bi yüzün varsa uzun saçı tercih edeceksin yanları kısaltmayacaksın fazla yoksa kafa iyice uzar.Saçlar uzun olacak ve kendi haline bırakacaksın fazla yukarı kaldırıp yapıştırmıycan biraz dalgalı olmalı

minyon kare yüz tipi varsa 3 numara da gider,yanları alt üstler kalsın modeli de gider

yani saç sakal yüzü gizler kusurları kapatır bunu deneyerek de öğrenirsin kısa saçla resimlerini çek 1-2 açıdan bi de uzun halini çek anlarsın farkı kısa saç yüzü ön plana çıkartır

mahalle berberi evet anlamaz ama kalkıp da imaj maker tutacak hali yok milletin televizyona mı çıkıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malaustası -- 6 Şubat 2016; 10:21:04 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Kenar mahalle berberine değil de , kaliteli bir profesyonel salona git. Ben hayatımda ilk defa Aydın taner kuaför salonuna gittim, cok para verdim orası ayrı ama resmen beni baştan yarattılar özgüvenim yerine geldi.

Bir şey söylemedim telefonumdan beğendiğim saç stillerini kuaföre gösterdim ''bu stiller sana yakışmaz ben sana bir saç yapıcam çok beğeneceksin sen kendini bana bırak'' dedi, dediği gibi oldu çok beğendim

Tam istediğim kuafor işte hocam. Benim aklımda hiç model olmadığı onun bana uygun model belirlemesi lazım. Ne kadara kestirdiniz

40 lira verdim ama değdi bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş konuyu ben açtım sandım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

40 lira verdim ama değdi bence

hocam 50tl var şuan. geçerse rezil olmayalım Sizde olduğu gibi bana da uygun bir model bulabilirler mi acaba.

Birde ben avrupa yakasındayım. dediğiniz yer karşıda galiba, uzak kalıyor..

Başka istanbulda 50tlyi geçmeyecek bir kuaför bilen var mı? yoksa bugün mahalle kuaförüne gidip yine iğrenç olacağım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.