Şimdi Ara

yüzüm kız gibi (ss geldi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
5.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Resmini buralara koyduğun göre dalga geçilmeyi göze almışsın diye düşünüyorum kardeş kusura bakma.
    Bunu da paylaşayım sonra bi kaç fikr belirtecem :)
     yüzüm kız gibi (ss geldi)
  • İlk iş olarak spora başlamalısın,
    sakallarını hafta da 2 3 kez jiletle kes
    Hayvansal gıdalarla beslen.
    Ayrıca sadece erkeklere ilgisini çeken tarzda şeylerle ilgilen, psikoloji insanın yüz tipine de yansır diye düşünüyorum
    Mesela futbolla ilgilenmek gibi. Ayrıca moralini bozma henüz tipinin değişmesi için yaşın çok değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: bako39

18 yasindayim sakallarım yumuşak ve seyrek kaşlarım o kadar açık ki arasına 4. Köprü yapılabilir herkes kaşlarımı alıyormuşum gibi davranıyor. Ben daha erkeksi gözükmek istiyorum. Saçlarım omuzlarıma kadardı çok kız gibi oluyorum diye kestirdim.

Ss geldi varolan sakalları yeni kestim.

işimi gördüm saol

•  yüzüm kız gibi (ss geldi)

ağzınızdan yukarısı ve saçtan aşağısı bu kadın ile aynı

edit:194 olduğunu bilmiyordum. keşke o boy bende olsada tipim karı gibi olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThugFamily -- 15 Ekim 2014; 16:03:28 >
  • Hiç kıza benzeyen 1 yönün bile yok sakalı takmışsın sadece kafana
  • quote:

Orijinalden alıntı: emfore

Resmini buralara koyduğun göre dalga geçilmeyi göze almışsın diye düşünüyorum kardeş kusura bakma.

hocam takma cidden keşke bende %100 babyface olsam.

• daha çocuksun büyümedin daha.
  • emfore kullanıcısına yanıt
    Efsane olmuş la bu biraz daha guzellestirsene sivilce kırışıklık filan kapat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakalsız erkek saçını kazıtmış kadına benzer. Jilet vur yap birşeyler ama süt gibi kalmasın yüzün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PSO J318.5-22

Var mı bir akrabalık?

Kayıp Şehir aklıma geldi yine üzüldüm bak. Reyting davasına harcadılar güzelim diziyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Benim de tip barzo gibi, sakalları kesmezsem herkes üniversiteye mi gidiyosun diye soruyor. Kız gibi yüzüm olsa keşke

at ss yi de görelim bakalım bana benziyor musun?

• quote:

Resmini buralara koyduğun göre dalga geçilmeyi göze almışsın diye düşünüyorum kardeş kusura bakma.

tro gibi olmuş lan

• quote:

• Bence hiç de kıza benzemiyorsun ama yakında saçlar gidecek gibi duruyor. Birazcık kilo ver ve vücut geliştirmeye git bak bakalım kızların bakışı nasıl değişiyor.
  • yani daha ergenlik çagı gibisin benim de boyum 165 arkdaşlar sen mala vuryon mu diyo yok ben vibratöre vuryom dedim boşver kafaya takma hepsi birkaç tane orangutan
  • kardeşim ben seni internet kafeden hatırlıyorum bu yaz ifşa etmek istemiyorum hatta seni ilkokuldan hatırlıyorum uzun boylu olmandan :DD ismini cismini bilmem ama hiçte öyle kız gibi falan değilsin gayet dalyan gibi delikanlısın rahat ol hangimiz saç/sakal kesince babyface olmuyoruz
  • bence iyi yanlarındanda bak belki bir gün seni bir dizide trans olarak oynatacaklar dimi ? bak ne güzel yanlarıda var
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.