Şimdi Ara

yüzüm çok yağlanıyor (roaccutane sonrası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

roaccutane biteli 4.5 ay oldu izler için differin verdi doktor ama o da yaktı yanaklarım kırmızı noktalarla doldu. her saba yağlanma için nilere okyanus sabununu vermişti onu bırak 1 hafta günde 7 8 kere hametan sür dedi.

e yüzüm aşırı yağlanıyor nasıl olacak? duru suyla da gitmiyor ki yağ? bir de roaccutane'dan sonra neden yağlanıyor ki - hani geçiyordu bu yağlanma :(

• Bu differin izleri geçiriyor mu? Bana da isotrexin vermişti biraz geçirdi ama ilacın bitmesine 1 yıl olmasına rağmen hala baya iz var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çeşitli kimyasal ilaçlarla yüzünüzü maffetmeyin. Nivea 'nın köpüklü temizlemesi var. Ondan alın. Hem iyi temizliyor hemde nemlendiriyor. Çok kurutma da iyi değildir yağlı ciltte. Bende her türlü şeyi denedim bir ara ilaçlar, şeffaf sabun, ardıç katranı sabunu, avon, oriflame ve garnierin sivilce jelleri kremleri vs. En sonunda doğrusunu buldum. Yıkaması çok kolay zaten. Sıkıyorsunuz köpük olarak elinize geliyor yüzünüze sürüp yıkayın zaten şu sıralar reklamı falan çıkıyor. Öneririm.

yüzüm çok yağlanıyor (roaccutane sonrası)

• roaccutane bırakalı kaç ay oldu?
  • hocam ilaç biteli 4.5 ay oluyor. doktor sivilce falan yok ama yağlısın diyor.

e o kadar ilaç kullandım (gereken dozdan fazla bile) neden hemen yağlanmaya başladı?

differini de izler için vermişti zaten.

diğer sabunu da deneyeğim hocam
  • Hocam ne kadar kötü olabilir ki bende de var bende memnun değilim ama zararı yok yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçlarım çok çabuk uzuyor :(
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.