Şimdi Ara

yüzüklerin efendisi tek cildin yürek burkan fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 90 TL dedi kitapçım. İnternetten baktım 82-88 TL arası. Çok fazla değil mi bu yahu? geçen sene 60 TL idi. :( alamıyorum... bu kitap neden bu kadar pahalı her sene fiyatı artıyor anormal bir şekilde.

• Yanında yüzük de hediye ediyorlar mı?

Şaka bir yana 3 cilt halinde alsan da hemen hemen aynı fiyata geliyor.. Maalesef kitaplar pahalı. Denk gelirse tek tük ucuz hesaplı kitaplar bulunabiliyor.

Idefix muhtemelen altı taksit yapar. Ayda on beş on beş ödersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef Metis yayınevi çok pahalı. İnternet sitelerinde de indirim çok az oluyor.

• Konu kitapsa parayı kıyarım abi acımam. Sağda solda harcayacağına kitaba ver.

• Kağıt fetişi olmasaydınız bi araba fiyatı kitabı bedava okurdunuz.

• Tahmini 17 18 yıl önce ilk film çıkmadan aldırmıştım babama. Eve bir geldi kitap kuran gibi kocaman bir şey :D:D
    Geçen ayda bir internet sitesinden üçlü İngilizcesini buldum hem de 100TL gibi bir fiyata. Ne zamandır aramaktaydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Kağıt fetişi olmasaydınız bi araba fiyatı kitabı bedava okurdunuz.

bunun kağıt fetişliğiyle bir alakası yok yalnız.

ben de e-kitap okuyorum ancak yüzüklerin efendisi serisini kitaplığımda üzerine güç yüzüğü asılı şekilde gördüğümde istemsizce mutlu oluyorum. sadece okumak için değil, bakıp mutlu olmak için dahi alınabilecek bir kitap.

kitapların art arda dizilmiş harflerden ibaret olmadığına inanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dışarıda okuması zor olduğu için evde veya iş yeri uygunsa alınır. Diğer türlü okumasi eziyettir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durun ben doktorum

Kitabı ikinci el tertemiz temin edebilirsiniz.

Araştırırsanız, letgo, gittigidiyır, sahibinden Vs uygumalarda 50 tl ye bulursunuz.

yüzüklerin efendisi tek cildin yürek burkan fiyatı

• Belki de. 55-60 ama temiz oluyor.

• Amaç okumaksa kütüphaneye üye olun ;)

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Korsan epub indirerek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: istemsizhareket

Korsan epub indirerek mi?

İnternetten indirmek korsansa kütüphanelerde korsan?

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    İnternet kitapçısından orijinal epub satın almayı kast etmedim ben milyon tane korsan epub pdf barındıran sitelerden tek tıkla dakikada onlarca kitap indirmeyi kast ettim.

• İngilizcesini 80 liraya almıştım. Türkçesinin bu kadar pahalı olması ilginç.

Nadir'de en ucuzu 45 liraya var, 3 kitap.https://www.nadirkitap.com/yuzuklerin-efendisi-3-cilt-takim-jrr-tolkien-kitap8876306.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 16 Temmuz 2017; 4:59:35 >
  • Gecenlerde kitapcida bu fiyatı görünce kitabi almaktan vazgeçip silmarillionu almistim simdi 350.sayfasindayim

• 3 kitap set olarak düşünürsen Metis'te şuanda indirimde. %40 indirimle 67.20 liraya geliyor:

http://www.metiskitap.com/catalog/set/1108#5863
  • Helal olsun Metis'e. Sağlam geçiriyor. Hep böyleydi bunlar. Hep de böyle devam edecekler. Ne de olsa bunun gibi yayınevlerinin meraklısı bazı tipler var. Ne cins olduklarını söylemeyelim bilen bilir. Onlar oldukça daha çok geçirirler.
  • İlk baskısını zamanında 30 milyona almıştım. Sadece şimdi değil her zaman çok pahalıydı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürüng Ayığ Toyon kullanıcısına yanıt
    Şu anda en uygun bu fiyat gibi duruyor. Yüzüklerin efendisi serisi acayip pahalı bende bir ara almayı düşunup sırf fiyatından geri durmuştum. Almak isteyen arkadaşlar bu fiyatı kaçırmasınlar bence.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.