Şimdi Ara

Yüzük aldım ama pahalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen yüzük almaya karar verdim bugün gittim aldım.30 lira çelik yüzük dışı siyah.Çevremdeki çoğu kişi pahalı dedi o paraya gümüş var dediler.Gerçekten çok mu pahalı çelik yüzük için bu fiyat.İnternetteki fiyatlara baktım yine 30 lira.Büyük geldi zaten yarın gidip bir numara küçüğünün alacağım.Hazır gitmişken değiştirsem mi acaba?Böyle etrafı dönenler vardı siyah dönen tarafı gri renk.

Temsili resim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRangulity -- 13 Mayıs 2012; 22:09:01 >

• Bence değiştir. Üst üste konulmuş 1mm ya da 2mm kalınlığında 5 tane civatanın konulmuş gibi görünen bi yüzük var onu çok severim bulabilirsen ondan al.

İstediğimi bulamadım. Bunun benzeri. Gri,siyah,gri,siyah,gri olanı düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grant Imahara -- 13 Mayıs 2012; 22:14:07 >
  • Hocam ne farkedecek sen sevmedikten sonra bunu sevdiysen 100 tl de olsa bunu al git kafana göre takil
  • Ya şuan fazla param yoktu annemden almak zorunda kaldım.Mecburende fiyatını söylemek zorunda kaldım.Normalde söylemem sadece almak isteyen varsa yerini ve fiyatını söylerim.
    Ben çok beğendim yüzüğü.Sade fazla göze batmıyor.Sevdim takıyordum ama sallanıyor parmağımda 1 numara küçüğünü alsam hiç çıkarmam.
    Birde tavsiyede bulunanlar ss koyarlarsa daha iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.