Şimdi Ara

YÜZÜCÜ GÖZLÜK TAVSİYESİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
26.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 senedir senede 1-2 hafta kullanımdan sonra gördüm ki ucuz veya orta seviye yüzücü gözlüklerinde zamanla su altı netlik azalması ve buhar yapma problemi ortaya çıkıyor.Ya çok ucuz alıp 1 sezon kullanıp atmak lazım ya da paraya kıyıp sağlam bir gözlük almak lazım.Speedonun ufak modellerine bakıyorum,bu sefer tercihimi kaliteden yana kullacağıö.Uzun süre kullanan var mı speedo üst sınıf gözlükleri?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

2 senedir senede 1-2 hafta kullanımdan sonra gördüm ki ucuz veya orta seviye yüzücü gözlüklerinde zamanla su altı netlik azalması ve buhar yapma problemi ortaya çıkıyor.Ya çok ucuz alıp 1 sezon kullanıp atmak lazım ya da paraya kıyıp sağlam bir gözlük almak lazım.Speedonun ufak modellerine bakıyorum,bu sefer tercihimi kaliteden yana kullacağıö.Uzun süre kullanan var mı speedo üst sınıf gözlükleri?

Uzun süredir speedo Anti-Fog gözlüğünden kullanıyorum, 5 sene önce 50 tl ye almıştım paya pahalı gelmişti.
    2 sene buğu yapmadı ama zamanla buğu yapmaya başlayınca çözümünü havuza girmeden gözlüğün iç kısmını sabunla köpürterek yıkıyorum sonrasında durulayınca buğu yapmıyor.
    Buğu dışında performansından zerre eksilmedi. Speedo dan önce bende arena olsun adidas olsun markasını bilmediğim bir çok gözlük kullandım ama speedo bu işte en iyisi.

• la bana bi turist hediye etmişti daha çocuktum... (onda iki tane varmış fazla almış :D çokta tatlı bi kızdı ama ben daha o zamanlar 10 yaşımda falandım:D )

neyse işte ben onu bi 7-8 sen kullandım.. şu burnu falan kapatan gözlüklerdendi ve hep gözlükle daldığım için normal suyun altına giremiyorum.. yani giriyorum ama gözlerimi açmaktan korkuyorum :D

neyse o gözlük yırtıldı işte artık o lastik yerleri.. içeri su almaya başladı... bende o stilde başka gözlük aldım ama hiç oturmuyor yüzüme ve o da su alıyor..

ayrıca o ilk gözlüğüm buğu falan yapmıyodu diğeri buğu da yapıyor... bana o ilk gözlüğüm gibi bişe önerin de alıyım.. fiyat önemli dğeil 200e kadar verebilirim. (gözlük benim denizdeki hayatım :D )
  • jizzy quatily kullanıcısına yanıt
    Bu fena değil düşünürsen...Kullanmadım ama en kısa zamanda bundan sipariş edeceğim.

http://www.cityshop.com.tr/urun/327239-S-001_Speedo-Futura-Biofuse-Yuzucu-Gozlugu.html#siparis_bilgisi-tab
  • quote:

Bu fena değil düşünürsen...Kullanmadım ama en kısa zamanda bundan sipariş edeceğim.

http://www.cityshop.com.tr/urun/327239-S-001_Speedo-Futura-Biofuse-Yuzucu-Gozlugu.html#siparis_bilgisi-tab

hocam diyorum ya bana burunlu lazım
  • jizzy quatily kullanıcısına yanıt
    Pardon ya kaçırmışım orasını, marka olarak speedo'nun rif tipi gözlükleri de var aynı sitede...
    Burunlu modellerde burun da mı su almıyor?
  • quote:

Pardon ya kaçırmışım orasını, marka olarak speedo'nun rif tipi gözlükleri de var aynı sitede...
    Burunlu modellerde burun da mı su almıyor?

aynen hocam her tarafı kapatıyor çok güzel :) hele bi de 7-8 yıl öyle yüzünce fena alışkanlık oluyor :D şimdi gözlüğüm yok diye dalmıyorum yani düşün o derece :)

öneri için teşekkürler..
  • ntquartex kullanıcısına yanıt
    Merhabalar
    Banada gözlük lazım maksimum 40-50 civarı verebilirim.

Birde bu gözlüklerin boyutları standartmı , gözde baskı vs. yaparmı?
  • Tavsiye var mı ?

• Merhaba arkadaşlar,eğer numaralı yüzücü gözlüğüne ihtiyaç duyarsanız,http://www.sezeroptik.com/m/NUMARALI--YUZUCU--GOZLUGU--.aspx bu adreste değişik model ve çeşitleri mevcut.iyi günler diliyorum.

• guncel

• bana da tavsiye verebilir misiniz? spor amaçlı haftada 1 veya 2 gün 1'er saat havuza gidiyorum. su geçirmeyen, ince modellerden hangisini önerirsiniz?
  • havuzda kullanım için çok koyu olmayan camları tercih etmenizi öneririm buğu yapmayan anti fog gözlüklere bakın Speedo nun gözlüklerini herkez tavsiye ediyor ben decathlon dan 25 liraya aldım buğu olayı bazen tükürük istiyor bu arada bazı gözlükler kuru iken tam vakumlamıyor havuzda yıkadıktan sonra daha iyi vakumluyor yine bilgi lazım olura yardımcı olurum saygılar.
  • Merhaba, iyi günler. Havuzda kullanım için gözlük almak istiyorum. Şu anda BİM de Voit in 2 modeli var sanırım 30 lira civarında. Yanlış görmediysem Voit action ve Voit glider modelleri. Kullandınız mı acaba fikir verebilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.