Şimdi Ara

Yüzsüz 1500euro borç istedi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
9.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sonuçta arkadaşlık dostluk muhabbet var ise arayan soran hal hatır soran birisi ise sağlamsa da neden vermiyeyim ki para varsa verirsin.
    ama adam aramaz sormaz işi düşünce arar yada yüzü tutmaz whatsapptan yazar ister aynen RED verirsin keyfini bozmadan.
    öyle gerçekten beni aramaz sormaz hep işi düştüğünde arar sorar oda aynı whatsapptan yazar çünkü yüzü yok arayıpta istemeye anında RED verip geçeceksin
  • 11,000 tl borç verirmisin ipjhone 11 pro alıcam
  • Benimde var oyle bir denyo arkadaş her hafta sonu icer icmede oyle boyle degil en az 400 500 liralik ickiye para gomuyor her hafta sonu fix yani nerde gorsem fakiriz edebiyati ee kanka sunu sen odiyiver bilmem ne gecen ay bozdum attim arama beni bidaha sormada dedim rahatladim ya manyaga bak icmesse olmazmis ben sen icicen diye niye sana birc vericem bilader acil bisi olur hastalik saglik olur dersin boyle boyle eyvallah derim her hafta sonu mekanlarda ic ic eve geverkende viskini tekilani al sonra fakirim icme ...... Ben iciyom mu her hafta boyle saykolar var s.... G.... Gelme bidaha yanima arama sorma dedim 1 ay oldu yazmiyor vallahi kafam rahatladi ya geliyor param yok sen ode bilmem ne bu mal yuzunden bizde cay corba icemiyoz hafta sonu sirf alem yapicak diye ayni parayi aliyoz sende icme iciceksen anartma moruk 400 500 lira haftada ickiye vermek nedir ya boyle tiplere gunahinizi vermeyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim gözümde o adamdan daha terbiyesiz ve yüzsüz birisin. Adam yüzünü kızartmış istemiş.

Üslubta da bir sıkıntı yok. Yok dersin geçersin. Ama nereden bilsin senin karaktersiz bir adam olduğunu.

Utanmadın mı diye sorarım. Sen karı kızla yaptıklarını da paylaşıyorsundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturl -- 6 Kasım 2019; 22:54:0 >
  • naturl kullanıcısına yanıt
    blok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne oldu zoruna mı gitti. Koy koy daha çok koyarsın
  • kime borç versem aram kötü oldu konuşmaz olduk. bir ara maddi sıkıntı çekiyordum bankada birikmiş 3 bin dolarım var diye dertleşiyordum akrabayla bana da 600 tl borcu var gecen yıldan utanmadan sen bana ver o 3 bin doları bana lazım ben sana sonra öderim dedi :D yok lazım o bana vermemem dedim :D

başka bir akraba kredi çekemiyorum bana banka kredisiyle telefon al dedi 4 yıl önce,2 taksit ödedi 3. taksitte banka aramaya başladı haciz işlemi başlatacazğız falan filan akrabayı aradım yazdım dönmedi bile.

kazıkları yedikten sonra param yok diyorum reddettiğim herkesle aramız iyi :D

dostunu arkadaşını kaybetmek istiyorsan borç ver. herkesin anası babası kardeşi var dayısı kuzeni var onlardan borç istemeyen adam senden istiyorsa bir durup düşünmek lazım.
  • Borc alip verme isi gercekten cok sikinti. Hic borc alan taraf olmadim, hep veren taraf oldum ve bu yuzden dolayi cok sikinti yasadim. O yuzden uzun bir zamandir borc alip verme isini bitirdim.

Ben mesela birinden borc alsam ve atiyorum cuma günü vericem desem, daha cuma gunu gelmeden stres yapmaya baslarim ve ne yapip edip cuma gunu veririm. Ama borc verdigim insanlara bakiyorum adamin umrunda degil. Bana agliyor sizliyor para lazim diye, parayi veriyorum bi de bakiyorum sevgilisinden ayrilan kizi almis içmeye goturmus sinir stresini atsin diye. Hani kiz bana bakarsa diye bi umut yediriyor kiza. Bu tarz insanlar icin cok guzel bi tabir var da simdi yazmayayim.
    Ustelik mesela oyle bi yapim var ki borc verdigim adamdan parami geri isteyemem. Yok yani yapamiyorum. Ama karşı tarafa bakiyorsun yuzsuz bi sekilde gecistiriyorlar lafini actiginda, ya da hic umursamiyorlar. En son yine kucuk meblalarda borc verdigim bi arkadaşım bunu alışkanlık haline getirip zirt pirt para istemeye baslayinca tersledim kapattim mevzuyu.

Annem hep aman oglum borc alan değil borç veren taraf ol yeter ki der ama borc veren olmak bile sikinti. Hic bulasmayin daha iyi cunku araniz bozuluyor insanlarla.

• bize ne ?
  • headhunter kullanıcısına yanıt
    bu konunun senin ilgini çekmemesinden bize ne?

ister ilgini çeker okursun,istersen okuma. umrumda değil.

forum bu dertleşme yada gündelik sıradan konular konuşulur.

konu açmak için yolda uranyum falan mı bulmam gerekiyor.

istediğim konuyu açarım.ilgini çekmiyorsa okuma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 7 Kasım 2019; 5:39:25 >
  • Benzeri şeyi yaşıyorum. Eski iş yerimden 2018 de istifa etmiş ve kendi işime start vermiştim. İşlerimde baya iyi gidiyor nazar değmesin. Rutin hafta başı veya özel günlerde toplu attığım mesajlara gelen cevaplar ;

- Kardeşim battım borç ver!

- Para yolla geri verecem sıkıntılar çok!

- Para yolla kardeşim ödemem var yatırıp tekrar çekip sana vereyim.

Bu mesajları atan adamların hepsi eski iş yerinden adamlar! Kumar, içki ve gazinolarda takılan tayfa!.. Bir kişi ile arkadaşlığınızı bitirmek istiyorsanız borç verin diye bi söz varya bunlarla arkadaşlığı bitirmek için hakikaten borç verecem
  • Benimde bir aralar yakın sayılabilecek bir arkadaşım 5.000 TL borç istemişti. Yeni baba olmuştu çocuk erken doğmuş hastane masrafları varmış (çocuğun hasta olduğu doğru). Çocuk hasta deyince dayanamadım ama paranın geri döneceğinden şüphelendiğim için 1.500 TL verdim. Sözde 1 hafta sonra verecekti bugün yarın diye diye yaklaşık 11 ay oldu. 1000 TL'sini bir şekilde kopardım kaldı 500 :) Bu arada tayini çıktı vedalaşmaya yanına uğruycam paranı da getiricem demişti. P.tesi yanıma uğramadan gitti :)
  • Ver ver. Elinle ver ağzınla topla.
  • insanlara durumunun iyi olduğunu belli etmeyeceksin. çok fazla suistimal eden oluyo.
  • Ne var lan yakın görmüş istemiş seni vereydin sende,
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

yanlışın var turbo. babana bile borç verilmez. bırak 2000euro'yu, 2000tl bile borç verilmez. verilebilecek maksimum borç 500tl.

her köşe başında banka var. kredi verelim diye bekliyorlar. kimin paraya ihtiyacı varsa gitsin çeksin bankadan. tabi alan vardır geri zamanında ödeyen vardır bunlar istisna. bence hiç bulaşmamak gerek.bu dünyada dert çok bi de onla uğraşmaya gerek yok. ben borç da istemem borç da vermem.
    şuanda riskli durumdakilere bile kredi veriyor bankalar nedenmi? faizler yüksek olduğunda kimse yanaşmadı şimdi mevduatları doldu para saçıyorlar.
    doğru bir tespit olmuş yorumunuz..

• Babam verdiği 1000 tl para, onuda borç verdiği 5 aydır veremiyor . Bu devirde 1 tl bile borç verilmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AkoobLaze A kullanıcısına yanıt
    ha borcunu odememis(durumu olupta odemeyen uckagitci arkadaslardan bahsediyorum) ha evine gelip hirsizlik yapmis ayni bokun rengi bu tip insanlar.. iyi gözlemleyin borcunu istediginde bile trip atar bu ardamari catlamis kaypaklar..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • millette utanma yokki. benden de nerdeyse 10 yıl önce 300 tl gibi bi para istedi arkadaş tabi 10 yıl öncesine göre iyi bir paraydı. adamdan uzun müddet para istemedim sonra işi oldu bir yıl gibi çalıştı parayı istedim adam bana diyor ki senin paran vardır. varsa var birader sanane benim paramdan millette hiç utanma sıkılma yok. bunun gibiler yüzünden millet kimseye güvenemez oldu herkesin çevresinde de aynı tipler varmış baksana utanmaz insanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkoobLaze

Benimde bir aralar yakın sayılabilecek bir arkadaşım 5.000 TL borç istemişti. Yeni baba olmuştu çocuk erken doğmuş hastane masrafları varmış (çocuğun hasta olduğu doğru). Çocuk hasta deyince dayanamadım ama paranın geri döneceğinden şüphelendiğim için 1.500 TL verdim. Sözde 1 hafta sonra verecekti bugün yarın diye diye yaklaşık 11 ay oldu. 1000 TL'sini bir şekilde kopardım kaldı 500 :) Bu arada tayini çıktı vedalaşmaya yanına uğruycam paranı da getiricem demişti. P.tesi yanıma uğramadan gitti :)
    anası babası var kardeşleri var eşinin anası babası var yani saçmalık sağlık gibi bir konuda arkadaştan borç istemek.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.