Şimdi Ara

Yüzmeye başadım... İlk İzlenimler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
12.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ÇARŞAMBA HAVUZA BAŞLADIM...

Çarşamba akşamı başladım gayet güzeldi. Ama eğitim yapan grup 2. dersi yapıyolarmış. ben direk katıldım hiçbişi bilyiorum direk ayak vuruşu felan yapın dediler ulan ben hefes almayı bile bilmiyom ondan sonra kayma çalışması yapmaya başladık. ben duramıyom suyun üstünde batıyom habire boğulacaktım nerdeyse sonra kenarda ayak çırpma yaptım bayaa.. ilk gün olduğu için biraz yorgunluk vardı halaa geçmedi. karın kaslarım ağrıyo

bu ayak çırpma olayı nası olacak taktiği nedir nası olacak bende biraz panik yapıyom batıyom habire boyundan kısa havuzda boğulan ilk Türk genci benimdir heralde

cuma akşamı gene gidicem... bakalım nası geçecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 20 Mart 2009; 23:45:26 >

• Bone olmadan seni o havuza biraz zor sokarlar. Gözlük şart degil ama ben takıcam dersen alabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: exnadia

Bone olmadan seni o havuza biraz zor sokarlar. Gözlük şart degil ama ben takıcam dersen alabilirsin.

Belki orda satıyolardır 5 TL'lik şeyi 10 TL'ye verirler o ayrı

Yarın gidip alayım bari
  • bence sen ikisine al.eğer yeni başlıcaksan gözlük sana yardımcı olur cunku yeni başlıyan birisi suyun altında gözlerini tam açamaz.başlarda kullan sonra alışırsın.
  • Ben gözlük olmadan yüzemiyorum, sıkıntı basıyor gözüm kapalıyken. Almalısın bence.
  • gözlüğü bilmem ama bone almak zorundasın. Bonesiz sokmazlar suya
  • Teşekkürler

Yarın sportive'ye gideyim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sıkılmaya başladım sanki :(
    11 yıl önce açıldı
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ouzzz

Ben gözlük olmadan yüzemiyorum, sıkıntı basıyor gözüm kapalıyken. Almalısın bence.

aç gözünü aç suyun altında cennet var
  • tek basına girmicen herhalde havuza
    o yuzden kesinlikle gözlük al cunku diger girenlerle temas eden su gözüne değcek yani açarsan tabi suyun altında
  • Aah, ah! 3 aya kadar nasıl yüzerdim bende. Taki ameliyat olup kulaklarıma tüp denilen zımbırtı takılana kadar. Şimdi bırak havuzu, banyoya dahi kulak tıkacıyla giriyorum. 6-7 ayda anca düşecekmiş o tüpler. 6-7 ay havuzsuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Furkan Yağız

Aah, ah! 3 aya kadar nasıl yüzerdim bende. Taki ameliyat olup kulaklarıma tüp denilen zımbırtı takılana kadar. Şimdi bırak havuzu, banyoya dahi kulak tıkacıyla giriyorum. 6-7 ayda anca düşecekmiş o tüpler. 6-7 ay havuzsuz...

İnş. düşer yoksa yazık sana
  • su klorluysa gozlerin acır kırmızılaşır cıktıktan sonra .
    bone yide lastik almazsan ,bez seklinde esneyen su gecirenler var ondan alırsan kafanı sıkmaz ,(arada sırada )cıkartmak durumunda kalbilirsin
  • kaça öğretiyolar yüzmeyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

kaça öğretiyolar yüzmeyi

Yüzmeyi öğrenmek için para mı veriliyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

quote:

kaça öğretiyolar yüzmeyi

hacı bedavaya ne var
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

quote:

kaça öğretiyolar yüzmeyi

yüzmek var, yüzmek var. suyun üstünde kalabilmek için kursa gitmeye gerek yok. amele gibi kafası yukarda sağa sola garip hareketlerle kulaç atanlar da var bu işi kuralına göre yapan da var. stilli yüzceksen kursa gitceksin

• bu alandaki en iyi iki marka speedo ya da arena.
  • Kulaklık da kullanmalısınız tabii ki gözlük de... Kulaklık nefes alacağınız tarafa kafanızı çevirdiğinizde kulağınıza su kaçmasını önler... Kulaklıksız stil yüzemiyorum ben mesela... Gözlüksüz de etrafı net göremezsiniz... Sudaki klor ve diğer kimyasallar da gözünüzü yakar...
  • bone degilde gozluk kullanabilirsin fakat bence ikiside gereksiz gozluk ozellikle denizde yuzulunce onemli oluyor
  • sadece bone havlu ve terliğini al git
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.