Şimdi Ara

Yüzme Havuzu Arıyorum [İstanbul]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar ben istanbul avcılar da kalıyorum ve güzel temiz yüzme havuzu arıyorum .yüzülebilecek havuz olsun yeter saka bi yana böyle ucuz mümkünse parasız olan bir yer arıyorum bilgilerinize yorum ve önerilerinizi bekliyorum Sağlıcakla kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bisikletrehberi -- 30 Eylül 2011; 20:22:13 >

• Avcılar civarında, temiz ve ücretsiz olan havuzlar malesef bir arada bulunmuyor. Paralı olanlar da, temiz değil zaten. Akrabamız orda oturduğundan biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DC5C7D984 -- 30 Eylül 2011; 20:31:38 >
  • Avcılarda yokta sefaköyün havuzu var baya bir hijnenik ve temizdi havuzu canlı olarak girmiştim havuzun bulunduğu bölüme açıktı çünkü.

Ama tam detaylı göremedim orayı..

Balkon tarz bir yerdi orda görmüştüm derin kısmını ama yanlarına dikkat edemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

Avcılarda yokta sefaköyün havuzu var baya bir hijnenik ve temizdi havuzu canlı olarak girmiştim havuzun bulunduğu bölüme açıktı çünkü.

Ama tam detaylı göremedim orayı..

Balkon tarz bir yerdi orda görmüştüm derin kısmını ama yanlarına dikkat edemedim.

sefaköyün havuzu derken bi ismi falan var mı tam olarak nerde ?

@yogitech hocam avcılarda olmak zorunda değil mümkünse avcılarda olmasın
  • Yanlız bende avcıalarda ikamet ediyorum cihangirde belki hatırlarsın..

Sefaköyde derken beşyol tarafında kalıyor orası.. yani arel üniversitesinin hemen arkasında var.
  • quote:

Yanlız bende avcıalarda ikamet ediyorum cihangirde belki hatırlarsın..

Sefaköyde derken beşyol tarafında kalıyor orası.. yani arel üniversitesinin hemen arkasında var.

ben de M.Kemalpasa da KYK yurdunda kalıyorum . bu havuz ücretli mi nasıl bir yer ? bi ara gideyim , haftasonu acık mı ?
    bu arada neyi hatırlarım ?
  • belki cihangir mah.biliyorsan diye söylemiştim.

Yanlız sefaköydeki havuz ücretsiz seans ve ücretli seans olmak üzere ikiye ayrılıyor ama ücretsizlerde belli bir saatleri var o belirli günde ne zaman istersen o gün geliyorksun ama örnek bir gün 5-6 arası birşey olur bir saat yüzer çıkarsın.

ama ücretliler ayrı bir olay.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara da Masaj Salonu Arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Ankara'da yüzme kursu arıyorum!!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

belki cihangir mah.biliyorsan diye söylemiştim.

Yanlız sefaköydeki havuz ücretsiz seans ve ücretli seans olmak üzere ikiye ayrılıyor ama ücretsizlerde belli bir saatleri var o belirli günde ne zaman istersen o gün geliyorksun ama örnek bir gün 5-6 arası birşey olur bir saat yüzer çıkarsın.

ama ücretliler ayrı bir olay.

tmm . anladım tesekkürler bi ara bi gidip bakacam oraya da kapalı mıydı orası ?
  • Hafta içi bir gün gidip bakarsınız ama hafta sonu açıkmı bilmiyorum orası hakında bilgi veremeyeceğim yalan olmasın.

Saygılar.
  • quote:

Hafta içi bir gün gidip bakarsınız ama hafta sonu açıkmı bilmiyorum orası hakında bilgi veremeyeceğim yalan olmasın.

Saygılar.

Tesekkürler . uykusuzluktan yazamamısm havuz kapalı mı diye soracaktım kapalı yüzme havuzu mu diye
  • Aşırı uykusuzluğa dayanamayıp bayrağı erken dikip kaçtım..

Sefaköydeki havuz yaz kış girilebiliyor kapalı havuz.
  • quote:

Aşırı uykusuzluğa dayanamayıp bayrağı erken dikip kaçtım..

Sefaköydeki havuz yaz kış girilebiliyor kapalı havuz.

cok tesekkürler , ben de aynısını yaptım sorma gidip yattım sabah 8.30 da benim gözler fildir fildir uyyamadım söyle 10 kadar

• Bende sabah yedimiydi yedi bucukmuydu hatırlamıyorum kalktım lavobaya ondan sonra suyumu içtim tam yattım yatak buz gibi ee sabahta soğuktu dedim yakayım şu UFO sobayı düşük sıcaklıkta dedim diye bir an düşündüm dedim erkek adam üşür mü ? diyerek yakmadm.. az daha yakıyorduk.

Bugün yada hafta içi bakarısn havuzlara ha bu arada floryadada varmış bir tane havuz onun yerini bilmiyorum ama bir araştır derim

Özel mesajdanda devam ederiz isterseniz muhabbetlere.
  • Tmm Hocam pm atabilirsin . ben de bir bilgi bulursam sana pm atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

Tmm Hocam pm atabilirsin . ben de bir bilgi bulursam sana pm atarım

Pmden amaç şu muhabbet etmek eğlenmek maksatlı birde bilgi paylaşma amaçlı atarım öyle olur.

Bende gidicem bir ara yüzme havuzuna zaman kolluyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tekno_trend

Tmm Hocam pm atabilirsin . ben de bir bilgi bulursam sana pm atarım

Pmden amaç şu muhabbet etmek eğlenmek maksatlı birde bilgi paylaşma amaçlı atarım öyle olur.

Bende gidicem bir ara yüzme havuzuna zaman kolluyorum.

avcılardaysan gidebiliriz ne iş yaparsan , ne zamanlar müsait oluyorsun .

• Avcıalardayım ama ne zaman başlarım ne yaparım hiççç bilmiyorum kararsızlık var vallahi..

Galiba gene bayrağı dikip gidicem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.