Şimdi Ara

Yüzme! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gamgee

Yok hocam ben Maltepe'de oturuyorum

Maltepe Belediyesi yüzme kursumu veriyormuş? Hem de paralı ? Eskiden beleşti
  • 20'ye gircem bu sene 3 defa gittim denize arkadaşla o öğretti bir şeyler, normal bir yüzücü kıvamına yaklaştım sayılır 2 kere daha gitsem rahat yüzerim herhalde. Bir de deniz tavsiyemdir, havuzda batarsın.
  • Growlithe kullanıcısına yanıt
    Hocam siz böyle diyince içime kurt düştü kuzenime sordum ama bi tane spor salonunda kursmuş o da , ben de belediyenin sanıyoruz ama olmayadabilir

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben havuzda öğrenmiştim arkadaşım kendini suya bırak hiçbişe yapma dedi bikaç kere öyle yapıp korkumu yenince gerisi geldi zaten zor olan yüzme kısmı değil korkuyu yenersen çok kolay oluyo öğrenmesi.
  • 1 ayda öğrenirsin
  • Bende Keşanda Oturuyorum Ne Buldunuz Burda Akraba Falan Mı Var ??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coldthief333 kullanıcısına yanıt
    Yanlış. Kendimi bildim bileli yüzüyorum. Yeni başlayanlar için iş ayaklarda biter. Söylediğin gibi takılırlarsa sadece kıyıda çırpınırlar.
  • Sergeant7 kullanıcısına yanıt
    aferin profesör sayende artık avrupada yüzme yarışlarına katılabilicem çok sağol artık bende profosyenelellelellelellel yüzücüyüm tşqler sipermen.
  • Coldthief333 kullanıcısına yanıt
    Ukalalık, terbiyesizlik yapma. Adamı yanlış yönlendirme diye uyardık.
    pardon abi buranın bekçisi senmişsin. adama basitçe dedim ki ''kol çırpınca bile yüzüyorsun / yeterli '' dedim senin gibi çok bilmiş dahimiz ise hemen gelip atlayıp ''AHAHAH EZQ YANLIŞ YAZMIŞ KOL ÇIRPINCA DEĞİL BACAK HAREKET ETTİRİNCE YÜZÜYOSUN XD n0sc0ped'' modunda geliyosun. Eğer yanlışsa direk konuya bacak larını hareket ettir demen yeterli olur. Bi dahaki seferine mesaj yazarken düşün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldthief333

pardon abi buranın bekçisi senmişsin. adama basitçe dedim ki ''kol çırpınca bile yüzüyorsun / yeterli '' dedim senin gibi çok bilmiş dahimiz ise hemen gelip atlayıp ''AHAHAH EZQ YANLIŞ YAZMIŞ KOL ÇIRPINCA DEĞİL BACAK HAREKET ETTİRİNCE YÜZÜYOSUN XD n0sc0ped'' modunda geliyosun. Eğer yanlışsa direk konuya bacak larını hareket ettir demen yeterli olur. Bi dahaki seferine mesaj yazarken düşün

dostum terbiyesizlik yapmaya devam ediyorsun. sanırım yaşın -18. daha fazla yazmayacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    yaşım -18 değil. senin üstte cevapla gibi bir butonu kullanıp Bacaklara çalış sonra kollara felan başlarsın gibi tarz da mesaj yazmak yerine benim mesajımı alıntılaman saçma değil mi ? gecenin bu saatinde tartışma çıkıyor. muhtemelen bloklarsın iyi geceler
  • quote:

yaşım -18 değil. senin üstte cevapla gibi bir butonu kullanıp Bacaklara çalış sonra kollara felan başlarsın gibi tarz da mesaj yazmak yerine benim mesajımı alıntılaman saçma değil mi ? gecenin bu saatinde tartışma çıkıyor. muhtemelen bloklarsın iyi geceler

yok ne bloklaması. yazarken ruh halim tartışır gibi değil konuşur gibiydi aslında. kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Sergeant7

quote:

yok ne bloklaması. yazarken ruh halim tartışır gibi değil konuşur gibiydi aslında. kusura bakmayın

Asıl siz kusura bakmayın saçma sapan sert üslubum ve alaycı yorumlarım için. Iyi geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: -Hiroshima-

quote:

Orijinalden alıntı: Wren

Dostum ben de 20 li yaşlardayım hâlâ yuzemiyorum. Boşver bizim sınavımız da buymus. Doğma büyüme denizli memleketteyim bir de.

Arkadaslariniz yuzmeye cagirdiginda ne diyorsunuz merak ettim :)
    Direk yuzme bilmiyorum demiyorsunuzdur herhalde gururdan :)

Aksine en önde giderim. Direk bilmiyorum da derim. Kompleks yapılacak bir şey değil bu. Çok severim denize gitmeyi. Her zaman da benim durumum göz önüne alınarak tehlikesiz yerlere gidilir.

• bende bilmiyorum yaş 18, bi ara öğrenirim, o da yüzmek için degil, allah korusun bi gün kazayla suya düşeriz filan ölmeyeyim diye
  • büyükşehirin havuzunda hoca çok güzel öğretiyordu
    suda durabiliyor ama kulaç atamıyorsan 1 ayda öğretiyorlar
  • Ben denizciyim 2 sene gemide görev yaptım, 7 ay gemi ile Afrika'daydim yeri geldi bot ile kötü havalarda başka gemilere çıktım ama maalesef ben de yüzme bilmiyorum

Not: Öğrenmeyi hiç denemedim, bir de dalga geçmeyin

• vay be ben de 11 e geçtim ben de bilmiyorum ne çok böyle adam varmış forumda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.