Bildirim
Yüzde yüz doğal bal bulmak imkansız mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bal üreten tanıdığın veya bal üreten tanıdığı olan bir tanıdığın vasıtasıyla bulabilirsin. Ama çok pahalı diye biliyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Köylerde küçük çaplı üreticilerden çok fazla kullanan olacağını zannetmiyorum onlardan alınabilir. Tanıdık vasıtasıyla falan ulaşabilirsin ama tanıdık yoksa sıkıntı.
Benim dedem köyde aileye yetecek kadar üretiyor. Gerçekten tadından kokusuna kadar her şeyiyle markettekilere bin basar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yetiştiricilerden bizzat temin edebilirsin ben atatürk orman çiftligi çam balı yiyorum çok hojdur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%100 saf bal kargolayayık istersen ücretsiz 1.5 litrelik kola şişesinde duruyor ben yemiyorum orta Asya'daki köyümden getirdim akrabadan istiyorsan Cidde'n vereyim ama Boğaz'ın fln yanıyor yani denemen lazım kargo ücreti karşılarsan yollarım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne bu doğallık takıntısı arkadaşım ya!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X