< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 19 Nisan 2025; 13:6:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türk tatlıların %95'i gerektiğinden fazla değer alıyor




-
-
konu sahibi: I mean it's alright like, overrated as f in my opinion
-
dünyada lezzet denen şeyin kaynağı = yağ şeker ve karbonhidrat.
karbonhidrat kısmı çoğunlukla un ürünü olur, ara sıra da pirinç falan olur.
Antep fıstığı ya da kakao ise sadece aroma verir.
yani dünyada lezzet sağlayan başka bişey yok. hangi tatlıyı yersen ye, durum aynı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kolay erişilebilir yüksek kalorilerde bu olay böyle ancak konu sahibine katılmıyorum daha fazla işlem gören tatlılar daha lezzetli oluyor.Baklava çok işlem görüyor yani overrated olduğunu düşünmüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben sizinle hemfikirim. yazdıklarımı: "unla şeker işte yav" diyerek baklava gibi tatlıları küçümseyenlere muhalefet olmak için yazdım.
mesela mekik kek diye bişey var, ben gurmeyim diyenlerin bile %95'i bilmez. cennetten gelmiş gibi lezzetlidir. ben yaparım mesela çok da iyi yaparım. şimdi birisi gelip: "yav un şeker yağ işte yavv" diyebilir ama olay o kadar basit değil işte. o mantıkla Mercedes için "yav metal plastik cam karışımı işte" dememiz gerek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam mesela en basitinden ekler tatlısı bence herhangibi bir baklavayı tokatlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
iyi bir fıstıklı baklava > ekler
sıradan çinko karbon baklava < ekler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dünya üzerindeki hiçbir baklava a101 künefesiyle bile karşılaşamaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
baklavayı severim hatta baklavayı diğer tatlılar gibi tatlı kategorisine bile sokmam bazı fransız ve japon hamur işleri içinde aynı şeyi düşünüyorum kat kat yapma olayı farklı bir fırında pişmek zorunda olması hindistada gee dedikleri sade yağla yapılması içindeki fıstığın erken hasat fıstık olması hamuru unu fırını her aşamasıyla her şeyiyle ileri işlemler gerektiren bir şey bırakın evde yapılmasını çoğu yerde bile baklava adı altında milföy arası şerbetli bezelye yersiniz gerçek baklava üst seviye bir kaç marka ki fiyatlarının fahiş olmasıyla bilinirler elbette fahiştir ancak rakipsizdir malzemeden kısmazsan maliyeti gerçekten artıyor.
Baklava fıstıklı ve kesimi karedir her baklava denileni siz baklava olarak tanımlamak zorunda değilsiniz benim baklava dediğim baklava çok genel kitlenin damak tadına hitap eder ve kolaylıkla zirve tatlı ünvanını alır ancak biliyoruz ki damak lezzeti de genetik olduğu kadar çevresel koşullarla yediklerimizle gelişiyor.
Baklava içerikleri ve yapım aşamalrının üstüne eklemesiyle genelde en favori tatlıdır
-
Yağlı veya ıslak hamurdan nefret ederim bu yüzden dediğiniz baklavayıda yesem fikrim değişmez gibime geliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
konunun özeti: başbilen baklava sevmiyo
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Baklava kadayıf tulumba halka lokma falan benlik değil muhallebi ve künefeyi severim ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tatlılar çok şerbetli yiyesim pek gelmiyor. Kilo aldırıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X