Şimdi Ara

Türk tatlıların %95'i gerektiğinden fazla değer alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Künefe dışında diğer hepsi maksimum c sınıfı falandır yağ şeker ve hamurun farklı farklı halleri
    Baklava kadar overrated bir tatlı yoktur hele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 19 Nisan 2025; 13:6:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• konu sahibi: I mean it's alright like, overrated as f in my opinion

Dollemyoutube
    Use it in your funny Instagram memes
    https://www.youtube.com/watch?v=JXnGC6O5tOE
  • dünyada lezzet denen şeyin kaynağı = yağ şeker ve karbonhidrat.

karbonhidrat kısmı çoğunlukla un ürünü olur, ara sıra da pirinç falan olur.

Antep fıstığı ya da kakao ise sadece aroma verir.

yani dünyada lezzet sağlayan başka bişey yok. hangi tatlıyı yersen ye, durum aynı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Kolay erişilebilir yüksek kalorilerde bu olay böyle ancak konu sahibine katılmıyorum daha fazla işlem gören tatlılar daha lezzetli oluyor.Baklava çok işlem görüyor yani overrated olduğunu düşünmüyorum.

• rayli82 kullanıcısına yanıt
    ben sizinle hemfikirim. yazdıklarımı: "unla şeker işte yav" diyerek baklava gibi tatlıları küçümseyenlere muhalefet olmak için yazdım.

mesela mekik kek diye bişey var, ben gurmeyim diyenlerin bile %95'i bilmez. cennetten gelmiş gibi lezzetlidir. ben yaparım mesela çok da iyi yaparım. şimdi birisi gelip: "yav un şeker yağ işte yavv" diyebilir ama olay o kadar basit değil işte. o mantıkla Mercedes için "yav metal plastik cam karışımı işte" dememiz gerek.

Hocam mesela en basitinden ekler tatlısı bence herhangibi bir baklavayı tokatlar

• Başbilen kullanıcısına yanıt
    iyi bir fıstıklı baklava > ekler
    sıradan çinko karbon baklava < ekler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    Dünya üzerindeki hiçbir baklava a101 künefesiyle bile karşılaşamaz

• Başbilen kullanıcısına yanıt

baklavayı severim hatta baklavayı diğer tatlılar gibi tatlı kategorisine bile sokmam bazı fransız ve japon hamur işleri içinde aynı şeyi düşünüyorum kat kat yapma olayı farklı bir fırında pişmek zorunda olması hindistada gee dedikleri sade yağla yapılması içindeki fıstığın erken hasat fıstık olması hamuru unu fırını her aşamasıyla her şeyiyle ileri işlemler gerektiren bir şey bırakın evde yapılmasını çoğu yerde bile baklava adı altında milföy arası şerbetli bezelye yersiniz gerçek baklava üst seviye bir kaç marka ki fiyatlarının fahiş olmasıyla bilinirler elbette fahiştir ancak rakipsizdir malzemeden kısmazsan maliyeti gerçekten artıyor.

Baklava fıstıklı ve kesimi karedir her baklava denileni siz baklava olarak tanımlamak zorunda değilsiniz benim baklava dediğim baklava çok genel kitlenin damak tadına hitap eder ve kolaylıkla zirve tatlı ünvanını alır ancak biliyoruz ki damak lezzeti de genetik olduğu kadar çevresel koşullarla yediklerimizle gelişiyor.

Baklava içerikleri ve yapım aşamalrının üstüne eklemesiyle genelde en favori tatlıdır

• rayli82 kullanıcısına yanıt
    Yağlı veya ıslak hamurdan nefret ederim bu yüzden dediğiniz baklavayıda yesem fikrim değişmez gibime geliyor

• konunun özeti: başbilen baklava sevmiyo

Baklava kadayıf tulumba halka lokma falan benlik değil muhallebi ve künefeyi severim ama

• Tatlılar çok şerbetli yiyesim pek gelmiyor. Kilo aldırıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.