Şimdi Ara

Yüzde yağlanma olayını çözen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yüzümü sabah, akşam, gece 3 kez jel ile yıkıyorum. Çok çabuk yağlanıyor. Yağlı bırakınca sivilce siyah nokta fln oluşuyor. Var mı önerisi olan?



  • Engellemen çok zor. Bende de az da olsa yağlanma var. Jel dediğin peeling herhalde?

    Peeling ise onu her gün birden fazla kullanma. Tahriş edebilir yüzünü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UçamayanHollandalı kullanıcısına yanıt
    Yüz temizleme jeli hocam. Bazen onu kullanıyorum, bazen de pek kurutmayan cilt sabunu
  • Yüz yağlanmasını tetikleyen şey yediklerin. Yağlı yiyeceklerden uzak durursan yağlanmada azalma göreceksin. Aşağıda attığım ürün de bir nebze iyi gelebilir.

    Yüzde yağlanma olayını çözen var mı?
    http://www.kiehls.com.tr/oil-eliminator-refreshing-shine-control-spray-toner



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Booker DeWitt -- 1 Nisan 2017; 18:45:49 >




  • Up aynı sorun bendede var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gibi durumlarda bizim ülkemizin erkekleri gerçekten çok bilinçsiz. Daha doğrusu Avrupa kıtası komple bilinçsiz. Adam azcık bakımlı olsun yapıştırırlar metro-seksüel yaftasını. Ama Asya'da öyle değildir. Kimsenin beğenmediği o Çinli adamlar bile her sabah yüzünü yüz yıkama jeliyle yıkar, ilk önce skin kremini sonra losyonunu sürer onun üstüne de nemlendirici kremini sürüp çıkar akşam yine aynısını yapmadan hayatta uyumaz. Hatta uyuya kalmış olsa bile kalkar o yüzünü yıkayıp kremlerini sürüp yatar. (Bunu yapmayanlarda tabiki vardır. Ancak onlarda bunu yapmayanların sayısıyla bizim ülkemizde düzenli diş fırçalayan sayısı eşittir.) Hatta birde akşamları buna ek olarak özel kağıt maskelerden yüzlerine yapıştırıp(kabul ediyorum adamların 60 cent'e aldığı maske Türkiye'de 25 lira bu da pek tabi pahalı sayılmakta) birde onun nemiyle yatarlar. Veya uyku maskelerini yüzlerine boca edip öyle uyurlar. Bu anlattıklarım Kore, Çin, Japonya gibi Asya ülkeleridir.

    Sorunun cevabına gelecek olursak yeniden sivilce çıkmaması için yüzünüzü sürekli(gece-gündüz) yüz yıkama jeliyle yıkayın (normal sabun değil, sıvı sabun HİÇ değil). Sonrasında kurumaları engellemek için uygun kremleri bulup alın(Türkiye piyasasını bilmediğim için öneri veremiyorum) Ayrıca o izler deri yenilenmeden ve düzgün nemlendirilmeden geçmez. Onun için cildinize düzenli aralıklarla (örn; haftada 1kez idealdir-(2 gereksizdir,3 fazladır) peeling yapmanız gerekmektedir. Bunu pirinçi havanda dövüp suyla çamur kıvamına getirip bile yapabilirsiniz (örn; ceviz-bal veya pirinç ve cilde yararlı taneli yüzey oluşturacak herhangi bir karışım yapıp cilde çok bastırmadan masaj yaparak sürüp 15 dakika bekletip sonrada ılık suyla yıkayarakta yapabilirsiniz) Düzenli peeling ve nemlendirme sonrası herkesin özendiği ve a-aa kaç yaşına gelmiş genç gösteriyo, aaa nasıl güzel cildin var gibi sözlerle karşılaşmanız kaçınılmazdır.

    Not: ne olursa olsun yüzünüzü fazla ellemeyin ve kimseyede elletmeyin.
    Not 2: Bunu başka bir konuya yazmıştım yardımı olacaklar okusun diye burayada yapıştırıyorum




  • Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    Hocam yağlı şeyler pek yemiyorum. Şekerli glikozlu vs şeyler de yemiyorum spor yaptığım için ama yağlanıyor yine

    Edit: Bunu buldum uygun fiyatlı. İyi midir ki?http://www.hepsiburada.com/la-roche-effaclar-jeli-200-ml-yagli-ve-hassas-ciltler-icin-sabun-icermeyen-temizleyici-jeli-p-SGBE3337872411083



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thoughtful -- 1 Nisan 2017; 18:47:7 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thoughtful

    Hocam yağlı şeyler pek yemiyorum. Şekerli glikozlu vs şeyler de yemiyorum spor yaptığım için ama yağlanıyor yine

    Edit: Bunu buldum uygun fiyatlı. İyi midir ki?http://www.hepsiburada.com/la-roche-effaclar-jeli-200-ml-yagli-ve-hassas-ciltler-icin-sabun-icermeyen-temizleyici-jeli-p-SGBE3337872411083

    Bu markayı kendim hiç kullanmadım ama iyi bir marka olduğu söyleniyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.