< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ben sıralamaların pek değişeceğini düşünmüyorum ayt kolaydı ama tyt zorlayıcıydı bunu msü sınavını fulleyen kişinin tytde 113net yapmasından anlayabiliriz aytye gelince bu yıl dikkat hatası yapan çok olacak ayrıca çoğu kişi +70 net yaptı diyorsunuz ama ben bunların yaklaşık yarısının adam akıllı kontrol etmediğini düşünüyorum geçen yılki yks birincisi bile benden iyi yapanlar varmış minvalinde şeyler söylemişti hatırlarsınız koronadan etkilen ufak kesimide unutmamak lazım
|
hocam niye celallendiniz birden, mantıksal olarak yüzde 20 geriliyorsa sayısal ki öyle deniyor, eşit ağırlık max yüzde 10 geriler. öğrencilerin durumundan dolayı, siz de biliyorsunuz.
ben niye değişmez dedim, 2019'da 35+ yapmayanın dövüldüğü sos1de bu yıl 35 yapana ilah gözüyle bakılıyor, son yılların en zor tarih coğrafyası ve ezberciliği yıkan, ilk 6 paragraf sorusu bile terleten edebiyat var karşımızda, tytnin 2019a göre ağır olduğunu da biliyoruz. ondan dedim. |
ilk defa sizden duyuyorum, hele hele sayisal o kadar gerilemez tm geriler sözünü tarihte ilk defa duyuyorum. öğrencilerin seviyesi bakımından hiç bir zaman tm sayisaldan fazla yigilmaya sahit olmamistir.
2018'de yerleşen biri olarak söylüyorum, 2019'a da girdim. evde oturup çözüp, atıp tutmuyorum yani. ne mutlu size hocam 25 yaptıysanız. tebrik ederim. |
2010 a bakın ne kadar olduysa o kadar olur.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dilegim max %10 olmasi
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 24 Temmuz 2020; 8:26:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 24 Temmuz 2020; 8:38:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 24 Temmuz 2020; 9:18:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |