Şimdi Ara

Yüz kesiği(Lütfen bakın hayat memat meselesi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
6.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler foto daki gibi yüzüm daha bantın altında çok derin bir iz var gidermi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xT.SecKn -- 19 Temmuz 2010; 0:15:16 >

• suratında yara izi olmadan ölenler var dostum bırak boşver kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: xT.SecKn

Beyler foto daki gibi yüzüm daha bantın altında çok derin bir iz var gidermi sizce?

mamak???
    ...
  • Hoca Mamak derken ?
  • Mamak meselesine biz bakmıyoruz kardeşim , 3. kata çıkın
  • Yorumlarınızı bekliorum
  • memat yaz oraya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nasıl oldu bilmıyorum senınkını ama benım kaşıma olmuştu televızyon sehpasının köşesi çizmişti ırda çizik var hala kaş çıkmıyor kendinden çizik kaşım var ama o güzel.
  • Çok moralin bozuluyorsa bi hastanenin onkoloji bölümüne git..

Düzelirsin sonra..
  • Dikiş atılmasına gerek kalmamşsa bi krem wardı ismini unuttum ama ondan kullanrsan geçer die umarm benimkini cam kesmstı 5 yıl önce falan ama şimdi o iz yok ılacda yok ondan ismini hatrlamıorum...
  • Atılacaktıda ben attırmadım dikiş çok derin ve yana doğru çok açılmıştı.Hocam sizin dediginiz ilaç iz giderici jelmi?
  • osman mümtaz sen misin
  • Benzerligim yok
  • ng veya bilim teknikte kadınların tek gecelik veya kısa süreli ilişkiler için yüzü yaralı olan erkekleri daha cekici bulduğunu yazıyordu...
    bence kıymetini bil o izin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 19 Temmuz 2010; 0:28:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xT.SecKn
    Atılacaktıda ben attırmadım dikiş çok derin ve yana doğru çok açılmıştı.Hocam sizin dediginiz ilaç iz giderici jelmi?

Ya anam sürüodu yüzüme her gün daha 11 yaşındaydm o zaman :D şu an iz yok doktora git de işte şôle şöle yaram war ız kalmaması için ne ônerrsnz de ...
  • orda yara derınse gıt dıkıs attır cocuk sonra daha kotu duruma dusersın ız falnda bırakmaz doktrlar
  • Dikiş atrrsan kesin iz kalır 10 yaşımda da bileıme plastik girmsti ordan bilıorum hala da iz war eer geçmesini beklersen yaranın en kötü o kesiklerin birleşim noktsında bi pötürdü olur bunuda merdivene diz kapaımı çarmştım dikş atcaklardı istemedm orda bi pötürdü war ama yüzde hemen belli olcak kadar büyük bi pötürtü doktora git derdini anlat krem kullan en iisi orda iz kalmaz ya da hafif bi basklık olur yani çizgi gibi keskse ince bi çizik olur ama bronzlassan göz8kmez falan filan..
  • Estetik ameliyatla geçmez mi ki?
  • yaralı yüz çekici olur takma kafaya da nasıl kestin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

Mamak meselesine biz bakmıyoruz kardeşim , 3. kata çıkın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.