Şimdi Ara

Yutkunurken Boğazım ağrıyor yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
123.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sanki yutkunurken boğazıma bişey batıyormuş kesiyolarmış gibi acıyor durduğu yerde değil sadece yutkunurken ağrıyo bu hastalık nasıl geçer lütfen yorumlarınızı esirgemeyin

• ya yemek yerken bir şey boğazına batmıştır(epitel defekti yapmıştır) ya da farenjit başlangıcıdır,
    bol sıvı tüket(ılık) derim ben,, yarın da doktora görün
    geçmiş olsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_tr

arkadaşlar sanki yutkunurken boğazıma bişey batıyormuş kesiyolarmış gibi acıyor durduğu yerde değil sadece yutkunurken ağrıyo bu hastalık nasıl geçer lütfen yorumlarınızı esirgemeyin

Aynı hastalığı geçirdim bu sene 3 defa...bademciklerin iltihaplanmış.yeni yeni başladıysa antibiyotik kullan..2gune gecer...ben ılk gecırdıgımde cok gec gıttım doktora 8 iğne bir sürü ilaç 2 haftada zor geçti..6gun sadece sıvı tukettım..naneli pastil al birde antibiyotik..
  • YARIN BİR TANE 1GRAMLIK ANTİBİYOTİK KALMIŞTI GEÇEN DE FARENJİT OLDUYDUM ordan kaldıydı Bİ TANE ATIYIM
  • Benim de hep öyle başlıyor hastalıgım geçmiş olsun erken önlem al yoksa 2 haftadır sürünüyorum
  • İltihaplanmıştır. Her gün 1 veya 2 diş sarımsağı ez sonra parmağınla boğazına sür. Geri kalanı da yut. Doğal antibiyotik. İkide bir de antibiyotik kullanma. Zararını ileri ki yaşlarında görürsün.
  • surpas söleyince sen korktum
    ne zararı verdır antibiyotiğin sakata gelmeyelim bide samsağı boğazımızdan içeri nası sokcaz elimiz girermiki TAM ANLAYAMADIM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    b
    4 yıl önce açıldı
    boğazım şişti
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok konuştu isen olabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bal-limon derim başka bişey demem derdim ama o boğaz şişliği için olsun yinede aklınızda bulunsun emeğe saygı +rep
  • quote:

Orijinalden alıntı: *planet*

ya yemek yerken bir şey boğazına batmıştır(epitel defekti yapmıştır) ya da farenjit başlangıcıdır,
    bol sıvı tüket(ılık) derim ben,, yarın da doktora görün
    geçmiş olsun....

bunlara ek olarak evde varsa benical surup,tylolhot vermidonhot vb ilaçları kullanabilirsin.kola içme sigara dumanından uzak dur.cok sıcak veya cok soguk yemek,sıvı tuketme.
  • bademciklerin şişmiş arkadaş
  • bugün bir doktora gidiyim hep aynı senaryo 7 kez falan oldum aynı hastalığı bir kontrol ediyo sonra anitibiyotik sudafed 1-2 tanede hap yazıyo 7 günde geçiyo
    CEVAPLAR İÇİN ALLAH RAZI OLSUN ALLAH DAN DİLEĞİM BU HASTALIĞI SİZLERE GÖSTERMESİN ÇOK KÖTÜ BİŞEY
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_tr

surpas söleyince sen korktum
    ne zararı verdır antibiyotiğin sakata gelmeyelim bide samsağı boğazımızdan içeri nası sokcaz elimiz girermiki TAM ANLAYAMADIM

Antibiyotik zararlıdır tabi. Geçirir ama etkilerini bırakır. En iyisi doğal çözüm. Kuşburnu al. Aktarlarda satılır. Mümkünse kırılmış kuşburnu al. Onu kaynat iç. Her gün de sarımsağı kır 2 diş kadar sonra birazını öyle ağzına sür geri kalanını da ye. Biraz su ile karıştır gargara falan yap. Ağzının kokmaması için de maydanoz ile falan ye. Geçmiş olsun. İstersen ıhlamur da kaynat. Yatarken iç. Grip varsa veya balgam varsa atarsın. Gece terleyip üstünü değiştir bir şey kalmaz. Doğal çözümlere yönel. Sarımsak istemezsen de böğürtlen de yiyebilirsin. Aynı işi görür.

@Akin_tr

Eğer 1 yıl içinde ise doktora git. Çünkü 1 yıl içinde 5'ten fazla bademcik ile sorun olursa alınması gerekir. Ama farenjit falan diyorsam o şeker gibi emme hapları var ya onlardan al antibiyotik kullanma. Papatya kurusu al onu kaynat, çaydanlığın tepesine huniyi koy huninin ucuna ağzını koy, ağzından nefes al burnundan ver. Yap günde 3 kere falan bir şey kalmaz. Ama sıcakken yap. Soğuyunca bir işe yaramaz. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpass -- 13 Eylül 2010; 11:48:32 >

• doktora gittim bugün doktor ilaç falan verdi inşallah iyileşir cevaplar için sağolun
  • Bol bol soğan sarımsak ye.Asitli şeylerden ve sigaradan uzak dur
  • sigaram yoktur zaten kolayıda bıraktım artık sprite ciyiz ama hasta olduğum için şimdi içmiyorum ilaçlarımı dün kullandım hala etkisi olmadı bugünkülere başlayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinkhal

bal-limon derim başka bişey demem derdim ama o boğaz şişliği için olsun yinede aklınızda bulunsun emeğe saygı +rep

adaçayı al balı tatlandırıcı olarak ve bol limon sıkarak günde 2-3 bardak iç ağızlan ilgili bademcik,diş damak vb gibi rahatsızlıklarda adaçayının iyi geldiği çok kez söylenir.
  • önerin için sağol eşruhuum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

arkadaşlar sanki yutkunurken boğazıma bişey batıyormuş kesiyolarmış gibi acıyor durduğu yerde değil sadece yutkunurken ağrıyo bu hastalık nasıl geçer lütfen yorumlarınızı esirgemeyin

6 yıl geçti hala bogazı ağrıyor insanların

• Benimde cok biskuvi cikolatavyiyince oluyor.1-2 güne kendiliğinden geçiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.