Şimdi Ara

yusuf namoğlu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
0
Favori
7.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

1 puanlık yanlış hesaplama bir şeyi değiştirmez sonuçta geçen senenin şampiyonu 20 puan farkla olmadı 3 puanla oldu bu sene de en fazla 4 puanla olur bu durum başakşehire yapılan eyyamı meşru kılmaz gs lehine çıkan hataları kapatmaz. Diğer 17 takım namoğlundan şikayetçi bir tek siz mutlusunuz.

Alıntıları Göster
    Bak güzel arkadasim. "GS milli takim arasina lider girip moral kazansin" diye Basaksehir'in golü verilmedi diyorsun. Bunu iddia eden sensin. Ama gercek su ki Basaksehir kazansa da bizi gecemiyor. Tam tersi BJK'nin 2 puan önüne geciyor !

Gecen biri cikmis, "en cok faul yapilan takim BJK", "en cok sari kart gösterilen takim BJK" falan diye paylasmis. Istatistiklere bir baktim külliyen yalan. Burasi forum. Yalan bilgiyi düzeltmeyeyim mi?

Yusuf Namoglu ile BJK'nin sampiyon olamadigi da yalan. 2 sampiyonlugunuzdan 1'i Yusuf Namoglu MHK baskaniyken geldi. Ayni sezon biz 4. olduk. Bunu söylemeyeyim mi?

Niye böyle yalan algi operasyonlariyla kendinizi komik duruma düsürüyorsunuz anlamiyorum. Ben BJK'li olsam önce bu yalan bilgilerle dezenformasyon yapanlari elestirim. Biri yalan bir caps hazirliyor. Sürü gibi bütün taraftar onu paylasiyor. Böyle yaparsaniz hakliyken bile haksiz duruma düsersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

2 3 gündür Namoğlu twitleri hep 1. sıraya giriyor gündemde. Gerçekten bu adamın yaptığı şeyler hep göz önünde ve inanılmaz derecede taraflı yapıyor. Melolu GSnin 1 kırmızı kart aldığı sezondan sonra gönderilmişti ne olduysa tekrar getirildi ve inanılmaz kayırmalara tekrar devam ediyor adam.

Şuanda twitterda gene 1. olmuş #SürenDolduNamoğlu
    Namoğlu döneminde 1 şampiyonluğun var, Melo diyorsun ama Quaresma'dan hiç bahsetmiyorsun. Adamın bastığı bilekleri resimlesen kitap olur. 2 senelik şampiyonluk döneminizde iyi kıyak geçildi size stad açılıyor ayağına. Yaptığınız algılar hep yalanlar üzerine kurulu. Namoğlu gitsin bize fark etmiyor, daha kötü duruma düşeceksiniz adım kadar eminim. VAR ayağına kırmızılarınız hep yendi, başkası gelir inşallahta o sistemi düzgün kullanır, o zaman görüşürüz sizinle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

Yalan falan yok istatistikte Konya bu maçta faul ve sarı kartta önümüze geçti onun dışında her şey doğru.

Alıntıları Göster
    Al iste bir yalan daha. Konya bu macta zaten sizinle oynadi ! Sizden az sari kart görmüsler, sizden az faule maruz kalmislar. Nasil bu macla önünüze gecebilirler?

Sari kart:
    BJK 7
    Konya 6

Kirmzi kart
    BJK 1
    Konya 0

Yapilan faul:
    BJK 18
    Konya 10

Hayatimda bu kadar rahat dezenformasyon yapilan baska bir forum görmedim. Arkadas yil 2018 olmus, her istatistige 10 saniyede ulasiyorsun. GS'li arkadaslar diyor ki ugrasma bunlarla ban yersin. Ne yapayim simdi? Düzeltmeyeyim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Al iste bir yalan daha. Konya bu macta zaten sizinle oynadi ! Sizden az sari kart görmüsler, sizden az faule maruz kalmislar. Nasil bu macla önünüze gecebilirler?

Sari kart:
    BJK 7
    Konya 6

Kirmzi kart
    BJK 1
    Konya 0

Yapilan faul:
    BJK 18
    Konya 10

Hayatimda bu kadar rahat dezenformasyon yapilan baska bir forum görmedim. Arkadas yil 2018 olmus, her istatistige 10 saniyede ulasiyorsun. GS'li arkadaslar diyor ki ugrasma bunlarla ban yersin. Ne yapayim simdi? Düzeltmeyeyim mi?

Alıntıları Göster
    bu adamlar uydurdukları ofsayt istatistiğinin sonuna bein yazarak kendi kendilerini gs ofsayt gollerle şampiyon oldular diye gazladılar,boşa uğraşma

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

1 puanlık yanlış hesaplama bir şeyi değiştirmez sonuçta geçen senenin şampiyonu 20 puan farkla olmadı 3 puanla oldu bu sene de en fazla 4 puanla olur bu durum başakşehire yapılan eyyamı meşru kılmaz gs lehine çıkan hataları kapatmaz. Diğer 17 takım namoğlundan şikayetçi bir tek siz mutlusunuz.

Alıntıları Göster
    Fenerbahçe tam olarak neyden dolayı şikayetçi Namoğlu’ndan bunu bir açıklayabilir misin lütfen? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.

Bursa maçında son dakikada penaltıyı vermediler. Konya maçının 2. yarısında Palabıyık hayatının performansını sergiledi. Topal ceza sahasında adamı indirdi Topal lehine faul çaldı vs. bir sürü hatalı kararı var o maçta. Yine Başakşehir maçında 1 puanı hakemle kurtardılar. Tüm kazandıkları maçlarda hakemler konuşuldu.

Eğer hakem desteği olmasa Fenerbahçe şu an 3-4 puanla 17. sırada olabilirdi.

Ben hakemlerden şikayet eden bir tane bile Fenerbahçeli görmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Sari kart:
    BJK 7
    Konya 6

Kirmzi kart
    BJK 1
    Konya 0

Yapilan faul:
    BJK 18
    Konya 10

Alıntıları Göster
    yalan söylüyorsun. Arkadas yil 2018 olmus, her istatistige 10 saniyede ulasiyorsun. ne yapalım şimdi düzeltmeyelim mi

yapılan faul
    konya :18
    Beşiktaş :10

araştırın okuyun yazın diye nerdeyse her mesajımda belirtiyorum ama dediklerimi hala yapmıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annoca -- 11 Ekim 2018; 23:14:43 >

• geçen yıl şampiyonu tayin eden meşhur pozisyon.

• https://twitter.com/cemgonc/status/1050425884103073792

bursa maçından ufak bir hatıra.
  • Doğan Yılmaz ▫◽◻⬜🏁🏁twitter
    Doğan Yılmaz ▫◽◻⬜🏁🏁
    https://twitter.com/doganyilmaz1903/status/1050426784653697025

ilk mesajımda paylaşmıştım, tekrar paylaşmak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: annoca

yalan söylüyorsun. Arkadas yil 2018 olmus, her istatistige 10 saniyede ulasiyorsun. ne yapalım şimdi düzeltmeyelim mi

yapılan faul
    konya :18
    Beşiktaş :10

araştırın okuyun yazın diye nerdeyse her mesajımda belirtiyorum ama dediklerimi hala yapmıyorsunuz

Alıntıları Göster
    Arkadasim o istatistik "takimin yaptigi" faulden bahsetmiyor. "Takima yapilan" faulden bahsediyor.

Dolayisiyla

Konya: 10
    Besitas: 18

Bu da gol degil. Var mi baska?

• quote:

Arkadasim o istatistik "takimin yaptigi" faulden bahsetmiyor. "Takima yapilan" faulden bahsediyor.

Dolayisiyla

Konya: 10
    Besitas: 18

Bu da gol degil. Var mi baska?

Alıntıları Göster
    ohaa. sana değil istatistiği aldığın siteye diyorum. yıllardır bir çok farklı sitede istatistik paylaşımları gördüm, hayatımda faulu yapılan şekilde hiç görmedim. sitenin linkini atabilir misin? merak ettim siteyi

ama kafama bir şey takıldı Beşiktaş 10 faul yapıyor 1 kırmızı 7 sarı alıyor konya 18 faul yapıyor 6 sarı alıyor. garip çok garip hem de

• Bu konuyu inşallah sonradan işlerine gelmediği için sildirmezler, baya eğlence çıkar bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Bu konuyu inşallah sonradan işlerine gelmediği için sildirmezler, baya eğlence çıkar bize.
    attığım linkler ortada. teori falan değiller. delil olarak sunulmuş şeyler. silinmez canını sıkma.
  • C💫B ᴇ ş i ᴋ ᴛ ᴀ ştwitter
    C💫B ᴇ ş i ᴋ ᴛ ᴀ ş
    https://twitter.com/cemal_3545/status/1050355840912424962
  • quote:

https://twitter.com/ekinoksek/status/1050445117738418176

geçen yıl şampiyonu tayin eden meşhur pozisyon.
    Su pozisyonu mu diyorsun?

yusuf namoğlu

• quote:

ohaa. sana değil istatistiği aldığın siteye diyorum. yıllardır bir çok farklı sitede istatistik paylaşımları gördüm, hayatımda faulu yapılan şekilde hiç görmedim. sitenin linkini atabilir misin? merak ettim siteyi

ama kafama bir şey takıldı Beşiktaş 10 faul yapıyor 1 kırmızı 7 sarı alıyor konya 18 faul yapıyor 6 sarı alıyor. garip çok garip hem de

Alıntıları Göster

Detayli-> Defansif-> Faul

Burada faul istatistikleri mevcut.

- En cok faul yapilan takim degilsiniz. Bursa, Rize ve Akhisar'a daha cok faul yapilmis.
    - En cok sari kart gören takim da degilsiniz. Konya ve Antalya daha cok sari kart görmüs.

• quote:

Su pozisyonu mu diyorsun?

Alıntıları Göster
    dostum yanlış anlama ama bunu nerden aldıysan seni kandırıyorlar. bak bakalım resimde top nerde.

gölgeler hesap edilirken oyuncu boyları gölge boyunu değiştirebilir ve vücudun büyük parçasının nerede olacağı da gölge boyutunu değiştirir.

kısacası attığın fotoğrafla küçük çocukları kandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annoca -- 11 Ekim 2018; 23:41:29 >

• annoca kullanıcısına yanıt
    Garip bir sey yok. Bir sürü macta oluyor bu. Faullerle kartlar dogru orantili olacak diye bir kural yok. Kirmizi karti faul yapmadan gördünüz mesela.

Örnek: Gecen haftaki Antalyaspor-Galatasaray maci.

Antalyaspor 15 faul
    Galatasaray 14 faul

Antalyaspor 1 sari kart
    Galatasaray 3 sari kart

Bu ufak hesaplara gireceginize takiminiza konsantre olun.
  • quote:

https://tr.whoscored.com/Regions/225/Tournaments/17/Seasons/7437/Stages/16477/TeamStatistics/Turkey-Super-Lig-2018-2019

Detayli-> Defansif-> Faul

Burada faul istatistikleri mevcut.

- En cok faul yapilan takim degilsiniz. Bursa, Rize ve Akhisar'a daha cok faul yapilmis.
    - En cok sari kart gören takim da degilsiniz. Konya ve Antalya daha cok sari kart görmüs.

Alıntıları Göster
    sen bana konyayı 10 bizi 18 gösteren sitenin linkini atacaktın. onu bekliyorum senden. onu atabilir misin?

• quote:

https://twitter.com/ekinoksek/status/1050445117738418176

geçen yıl şampiyonu tayin eden meşhur pozisyon.
    Nereden biliyorsun şampiyonu ilan ettiğini? Önceden de sormuştum birinize, ermiş misin? Size çalınan beleş penaltıları, haksız puanları çıkar zaten dördüncü değil ondördüncü olacaktın. Talisca kendini aşmıştı geçen sene, cezasahası dışından penaltı alıyordu adam yere atlayıp.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.