Şimdi Ara

Yürüdüğüm kızın arkadaşına yürüsem nolur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onunla daha iyi anlaşıyordum arkadaşıyla. Ama diğeri daha güzeldi ondan ona yürüdüm. Ama anladım ki güzellik değil anlaşabilmek önemli. Çok pişmanım.
    Her şey seni kıskandırmak içindi falan desem yemez mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Iyi gunler

soda ve sabun ile

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Takıl kanka nikahına almıyorsun sonuçta değil mi ?

Orijinalden alıntı: youniverze

Mideniz kaldırıyomu böyle şeyleri az adam olun adamm
    Yalnızlıktan çıldırdım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkandan gevşek böyle yavşak karaktersiz derler kimse ciddiye almaz

ilkini denemişsin o olmayınca öbürünü denemişsin gibi olur ki öyle olmuş zaten

Orijinalden alıntı: youniverze

Değmez kanka harcadığın zamana yazık ayrıyetten alay konusu olursun ortamlarda
    Yalvarırım bana yardım edin

Benim kız arkadaşın arkadaşı bana yürüdü daha önce. Baktı kızla ayrılıyorum uzun uzun konuştuk ben bu kızı böyle bilmiyordum böyle kabul edemem boşver dedim hoşuna gitti onun da haklısın sen dedi. Ondan sonra baya görüştük ama ben yürümedim.
    Kız yapınca oluyor da erkek yapınca niye olmasın.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToggT12x

Niye olmasın.
    Benim kız arkadaşın arkadaşı bana yürüdü daha önce. Baktı kızla ayrılıyorum uzun uzun konuştuk ben bu kızı böyle bilmiyordum böyle kabul edemem boşver dedim hoşuna gitti onun da haklısın sen dedi. Ondan sonra baya görüştük ama ben yürümedim.
    Kız yapınca oluyor da erkek yapınca niye olmasın.
    pekı kız yer mı hocam basından berı senı sevıyordum. kacan kovalanır taktıgı yaptım ulasılmazı oynadım falan desem

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToggT12x

Hiç sanmam. Kimse yemez onu.
    Onu boşver biz senle takılalım istersen desen daha iyi.
    hocam dalga mı gecıyorsunuz
  • Kıza diyeceksin ki ben senle tanışmayı seçtim ama uyuşamadığımızı anladım. Güzelsin ama ortak payda'da buluşabilmek, aynı frekansta olmak, benim için biraz daha ön plandaymış onu anladım bu yüzden arkadaşınla şansımı denemek istiyorum..

Zaten ilişkileriniz hep whatsup'dan değil mi? bunları yazarken çekinme.

Yüzyüze söylersen daha etkili olur aksi taktirde korkak der sana. Bunu Ne kadar normal bir şeymiş gibi konuşursan o kadar mantıklı gelir, olgun insan bunu kabullenir zaten.

O güzel olan kız her türlü kenara 50 tane uydu erkek koyabilir. Bakarsın konuşmayı açmadan anlamıştır ve cepten başkasına buluşma ayarlama faslına geçer.

Çikita muz ve nane ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 20 Şubat 2019; 0:23:13 >
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Kıza diyeceksin ki ben senle tanışmayı seçtim ama uyuşamadığımızı anladım. Güzelsin ama ortak payda'da buluşabilmek, aynı frekansta olmak, benim için biraz daha ön plandaymış onu anladım bu yüzden arkadaşınla şansımı denemek istiyorum..

Zaten ilişkileriniz hep whatsup'dan değil mi? bunları yazarken çekinme.

Yüzyüze söylersen daha etkili olur aksi taktirde korkak der sana. Bunu Ne kadar normal bir şeymiş gibi konuşursan o kadar mantıklı gelir, olgun insan bunu kabullenir zaten.

O güzel olan kız her türlü kenara 50 tane uydu erkek koyabilir. Bakarsın konuşmayı açmadan anlamıştır ve cepten başkasına buluşma ayarlama faslına geçer.

Çikita muz ve nane ile.
    Sanaldan hiç konuşmadık hocam. Kahve teklifi ettim geçiştirdi yürüdüğüm kız.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.