Şimdi Ara

Yurttan ayrilmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurdu ve yurdun ortamini begenmedim arkadasim da gel eve cikalim diyor.Benim sorum su;biz kayitolurken senet imzaladik ve ilk 3bin i odedik.Simdi ben yurttan ayrilip bu parami geri alabilir miyim?(ozel yurttayim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• diamond ol geçer.

• Valla hocam Zor yani bu durum ama senenin daha çok başındayız o yüzden geri alma şansın olur diye düşünüyorum en azından konuşmak lazım özellikle ikna kabiliyeti iyi olan birisi konuşursa iyi olur :))

• ....sen vermezler o parayı gecmis olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanAvda

diamond ol geçer.

Çok üstün bir espiri kardeş yani o kadar üstün ki keşke bir uçak kiralayıp pankart gezdiyseydin hani yarıldık burada
  • imzaladığın şeye bağlı. Vermezler bence. Hangi şehir?

• quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

imzaladığın şeye bağlı. Vermezler bence. Hangi şehir?

Istanbul.Bir kac kisi cikti onceden de onlar senet imzaladi mi bilmiyorum.Bence de verme olasiliklari dusuk ama bilen biri vardir belki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    banyoya girmek icin bahane
    10 yıl önce açıldı
    EVDEN ÇIKMAK İSTEMİYORUM
    geçen yıl açıldı
    Askere tekrar gitmek istiyorum
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinum IV

quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

imzaladığın şeye bağlı. Vermezler bence. Hangi şehir?

Istanbul.Bir kac kisi cikti onceden de onlar senet imzaladi mi bilmiyorum.Bence de verme olasiliklari dusuk ama bilen biri vardir belki.

umarım çıkarsın. Ben de çıkmak istiyorum eve.

• Güzelce anlat
  • Yerine birini bulursan ancak öyle verirler. Tabi almadan ordan çıkma çünkü oyalayabilirler.

• 3000 lira pesin mi verdin ? ayrıca vakit geçmeden çıkma ihtimalin var diye biliyorum ilk bir ay.iyi birilerse yardımcı olurlar.baska şeyleri bahane et.üni den ayrılacagım falan yap.eve çıkacağız deme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinum IV

Yurdu ve yurdun ortamini begenmedim arkadasim da gel eve cikalim diyor.Benim sorum su;biz kayitolurken senet imzaladik ve ilk 3bin i odedik.Simdi ben yurttan ayrilip bu parami geri alabilir miyim?(ozel yurttayim)

BENCE VERMEZLER BANADA VERMEMİŞLERDİ AMA ZAMAN GEÇTİKÇE YURDU SEVEMESEM BİLE ARKADAŞLARLA KAYNAŞTIK HEPSİ KAFA ÇIKTI BİZDE GICIKLIK OLSUN DİYE GECE 3-5 FİBİ YÜKSEK SES MÜZİK DİNLERDİK 8+1 BAS VARDI KAT KOPARDI :)))
  • Ben geçen sene yurttan çıkmak isteyince adam tüm parayı öde çık demişti izin vereceğini sanmıyorum sözleşmeyi bir daha oku orada yazar büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: slant1111

3000 lira pesin mi verdin ? ayrıca vakit geçmeden çıkma ihtimalin var diye biliyorum ilk bir ay.iyi birilerse yardımcı olurlar.baska şeyleri bahane et.üni den ayrılacagım falan yap.eve çıkacağız deme.

3000 pesin evet.
    Sozlesme evde kaldi sanirim onlardan istesem gosterirler mi?

• Yurtta kalan başka birine sor olmadı yurt müdüründen sözleşmeyi iste

@Platinum IV
  • boşuna zorlama. o sözleşme senin yurttan çıkmaman için işletme sahibine verdiğin garantiyi içeriyor zaten.
  • başka üniversiteye yatay geçtim falan de buradan çok uzakta de gitmem gerek de, bir şey uydur

ya da açık açık anlat
  • Okulu bıraktım, yatay geçtim vb yalanlar tutmuyor belge istiyorlar. Tecrübeyle sabit.

Parayı geri alamayacaksın malesef.
  • Bizim yurtta ayrilirsan toplam paranin %70i yada senin yerine bir öğrenci diyorlae

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.