Şimdi Ara

Yurtta oda arkadaşı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler üniversite yurdunda 3 kişilik odalarda kalıyoruz.Okul başladığından beri 2 sinede iyi davranıyorum ;lakap takmıyorum ,hakaret etmiyorum ve gülüp eğleniyorum.Ama oda arkadaşlarımdan biri beni her şeyden dışarıda tutmak istiyor mesela ne yapılacak yemek söylenecek kendi hemen işi üsteleniyor diğeriyle kafasında kurup beni sadece sonunda sende söyler misin diye soruyor . Ben ne kadar iyi davransamda hep aynı . Abi düşman oluyum diyorum geri empati kuruyorum bir şey yapmıyorum . Yardım edin napabilirim

• Liderlik taslamaya çalışıyordur.Diğer arkadaşınla aranı iyi yapmaya bak yoksa diğeri senden önce bunu gerçekleştirirse söz çoğunlugu onlarda olmuş olur sıkıntılar çıkabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yerde var bu tipler salla gitsin karaktersiz insanlarla uğraşma yoluna bak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla ben de bunu yaşamıştım,sonra arama mesafe koydum. Uzaklaştım iyice...

Şimdi hafif yalnız kaldım,arkadaşlarımız ortaktı çünkü ama gene de daha mutluyum.

Okuldan 1 arkadaşım var şuanlık,yetiyor bana.Zaten farklı mecralardan arkadaş ediniyorum bolca internet oyun grubu olsun,kurs grubu olsun vesaire...

Okulda devam zorunluluğu olmadığı için okula haftada 1 ya da 2 anca gidiyorum xD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oda arkadaşı sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.