Şimdi Ara

Yurtici Samsung note 2 beyaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Yurtici Samsung note 2 beyaz
    Merhaba. Bir internet sitesinin yilbasi cekilisinden arkadasima cikmis olan note 2'yi kutusu acilmadan ben teslim almistim. cihazin kutusunda C5 bandrolu vardi. Zaten (c5 . com . tr) sitesine girilip cihaz sorgulama kismina girilip imei no yazildiginda c5'in cihazi diye karsiniza cikiyor. Yilbasi cekilisinden ciktigi icin faturasi yoktur. c5 sitesi garantisini direk olarak samsung turkiye uzerinden saglamaktadir. Yaklasik 3-4 aylik bir cihaz. Hicbir sorunu ya da cizigi yok. Ekran jelatini ile kullanildi devamli. Fotograf yuklemeye gerek duymadim. Istenirse fotograf gonderilir. Dusundugum fiyat 1150 tl'dir.
    Fiyat : 1200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: outlawz_1903

Merhaba. Bir internet sitesinin yilbasi cekilisinden arkadasima cikmis olan note 2'yi kutusu acilmadan ben teslim almistim. cihazin kutusunda C5 bandrolu vardi. Zaten (c5 . com . tr) sitesine girilip cihaz sorgulama kismina girilip imei no yazildiginda c5'in cihazi diye karsiniza cikiyor. Yilbasi cekilisinden ciktigi icin faturasi yoktur. c5 sitesi garantisini direk olarak samsung turkiye uzerinden saglamaktadir. Yaklasik 3-4 aylik bir cihaz. Hicbir sorunu ya da cizigi yok. Ekran jelatini ile kullanildi devamli. Fotograf yuklemeye gerek duymadim. Istenirse fotograf gonderilir. Dusundugum fiyat 1150 tl'dir.

s3 tr garantılı 19 ay garnatı + üstüne para olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nidanill

quote:

Orijinalden alıntı: outlawz_1903

s3 tr garantılı 19 ay garnatı + üstüne para olur mu ?

Telefon satilmistir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outlawz_1903 -- 23 Nisan 2013; 23:07:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G3 3 / 32 GB Beyaz Renk
    7 ay önce açıldı
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    13 yıl önce açıldı
    Samsung Note 20 ve Note 20 Ultra
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.