Şimdi Ara

Yurtiçi Kargo Cumartesi Çalışıyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam hepsiburada.com'dan sipariş verdim.Siparişte 2 adet ürün vardı.Ürünün teki hızlı gönderide olduğu için bugün saat 10 gibi kargoya verdiler.Ancak diğer ürün için sitede paketleme yapıldı, kargo yapılması bekleniyor yazıyor ve hala kargoya verilmedi.Saatte 17.30 oldu.Yarına kaldı.Yarın verilirse cumartesi günü yurtiçi kargo eve getirir mi ürünü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 23 Ağustos 2012; 17:31:13 >

• Evet, getirir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Shakespeare

Evet, getirir.

Peki saat kaça kadar kargo gönderme işlemi yapılabiliyor ? 17.30 mu ?
  • Bildiğim kadarıyla evet çünkü benım gitarımı cumartesi getırmıştı . Ama bu arada pazar günleri açık değiler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

quote:

Orijinalden alıntı: W.Shakespeare

Evet, getirir.

Peki saat kaça kadar kargo gönderme işlemi yapılabiliyor ? 17.30 mu ?

Bazı şubeleri 19:00'a kadar gönderi alıyor.
  • Cumartesi de normal dağıtım yapılıyor akşama kadar ama kargo gönderi alımını erken saatte kapatıyorlar.
    Kargo yakınsa sabahtan arayıp şubede bekletilmesini isteyebilir, erkenden teslim alabilirsin.
    Daha kesin bilgiler için bir kargo şubesini aramanı öneririm. Tabi ulaşmak bir meseledir şubelere.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için.İnşallah diğer ürün pazartesiye kalmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben ayın 20 sinde sipariş verdim bayram diye çalışmıyorlarmış şimdide birikme olmuş site de "Siparişinizin faturalandırma işlemi tamamlanmıştır. Kargo firmasının, takip numarası vermesi bekleniyor." müşteri hizmetlerine sordum birikme varmış araya bayram da girdiği için siparişiniz bugün veya en geç yarın kargoya verilecektir diyor acaba kargoya verilince kaç gün içinde elime ulaşır kargo inşallah bekletmiyordur elinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

ben ayın 20 sinde sipariş verdim bayram diye çalışmıyorlarmış şimdide birikme olmuş site de "Siparişinizin faturalandırma işlemi tamamlanmıştır. Kargo firmasının, takip numarası vermesi bekleniyor." müşteri hizmetlerine sordum birikme varmış araya bayram da girdiği için siparişiniz bugün veya en geç yarın kargoya verilecektir diyor acaba kargoya verilince kaç gün içinde elime ulaşır kargo inşallah bekletmiyordur elinde.

Ben dün akşam 18:30 gibi verdim siparişi.Bir ürün süper hızlı gönderideydi.Paketlendikten hemen sonra kargoya verildi 10.30 gibi ama diğerini hala bekliyorum.Valla İstanbul'dan, Antalya'ya kargoya verildikten sonra ertesi günü 14.30 gibi elime ulaştı öncekiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

ben ayın 20 sinde sipariş verdim bayram diye çalışmıyorlarmış şimdide birikme olmuş site de "Siparişinizin faturalandırma işlemi tamamlanmıştır. Kargo firmasının, takip numarası vermesi bekleniyor." müşteri hizmetlerine sordum birikme varmış araya bayram da girdiği için siparişiniz bugün veya en geç yarın kargoya verilecektir diyor acaba kargoya verilince kaç gün içinde elime ulaşır kargo inşallah bekletmiyordur elinde.

Ben dün akşam 18:30 gibi verdim siparişi.Bir ürün süper hızlı gönderideydi.Paketlendikten hemen sonra kargoya verildi 10.30 gibi ama diğerini hala bekliyorum.Valla İstanbul'dan, Antalya'ya kargoya verildikten sonra ertesi günü 14.30 gibi elime ulaştı öncekiler.

ben bide izmitteyim istanbuldan geliyor 20 sinde sipariş verdim hala kargoya verilecek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.