Şimdi Ara

Yurtdışından Uydu cihazı getirmek hakkında bilgi verebilir misiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende yardımlarınızı rica edeceğim.
    Haftaya arkadaşım Çin e gidecek. DM800 getirtmeyi düşünüyorum. Ancak yutdışından elektronik cihaz getirmek ile ilgili biraz inceleme yaptım ve aşağıdaki haberleri buldum.Konuya tam vakıf olmadığım için bilenlerin bilgisine başvurmak istedim.
    Arkadaş kutudan çıkarıp getirebilir mi?

( tek kanallı televizyon uydu alıcı cihazları için 30 Avro, çok kanallı televizyon uydu alıcı cihazları için 70 Avro alınacak. )

Eğer ödeme yapması gerekecekse ne kadar ödeyecek. 30 Avro mu 70 avro mu..??

Yurtdışından elektronik eşya getiricekler dikkat!
    Yurtdışından elektirik ve elektronik eşya getiriceklerden ücret alınacak. İşte alınacak miktar…

2010 yılı için geçerli olmak üzere, ticari ithalat maksadı dışında yurt dışından getirilecek televizyon, radyo, uydu alıcısı gibi cihazlardan, bir defaya mahsus 10-215 avro arasında ücret alınacak.

Bakanlar Kurulunun konuya ilişkin kararı, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, ticari ithalat maksadı dışında yurt dışından getirilecek renkli televizyon, siyah-beyaz televizyon, radyo, video, televizyon uydu alıcıları, birleşik cihazlar ile bunların dışında kalan radyo televizyon yayını almaya yarayan her türlü cihazlar için, bir defaya mahsus değişen tutarlarda ücret alınacak.

Karar uyarınca, renkli televizyonlardan 51 ekrana dahil (51 dahil) 55 Avro, 51 ekran-67 ekran arası (67 dahil) 85 Avro, 67 ekran-85 ekran arası (85 dahil) 100 Avro, 85 ekran-116 ekran arası (116 dahil) 120 Avro, 116 ekrandan yukarı renkli televizyonlar için 150 Avro, oto televizyonu için de 85 Avro alınacak.

51 ekrana kadar siyah-beyaz televizyonlar için 25 Avro, 51 ekrandan yukarı siyah beyaz televizyonlar için 30 Avro alınırken, cep tipi radyo alıcıları için 10 Avro, oto radyo alıcıları için 15 Avro, rack tipi birleşik cihazlardan (tuner) radyo alıcı kartları için 180 Avro istenecek.

Videolar, video kameralar (televizyon yayınları alma ve kaydetme özelliği olanlar) için 180 Avro, tek kanallı televizyon uydu alıcı cihazları için 30 Avro, çok kanallı televizyon uydu alıcı cihazları için 70 Avro alınacak.

Kombine cihazlarda ise televizyon ağırlıklı birleşik cihaz getirmek isteyenler 95-215 Avro, radyo ağırlıklı bileşik cihaz getirmek isteyenler de 10-180 Avro arasında değişen ücretler ödemek zorunda kalacak.

Tüner kartlarına da TV için 15 Avro, FM için 10 Avro ödenecek. Söz konusu cihazlar dışında kalan, radyo-televizyon yayını almaya yarayan her türlü cihaz için 180 Avro ödenmesi gerekiyor.

• Hiç yorma kendini, daha 1 hafta önce Almanyadan kendim getirdim, valizin içine koy, kimse açıp bakmıyr zaten rahat ol bu konuda!!!

Kaç lira ödemem gerektiğini bilirsem ona göre riski alacağım...
    70 avro isterlerse ne yaparız.??
  • Hocam arkadasin yaninda valizin icinde getirirse herhangi bir ucret odemez millet playstationlar getiriyor yaninda ben arkadasima playstation getirtmistim hatta ingilterede odedigi vergiyi bile geri aldi o yuzden bi skinti olmaz...
  • Kutusundan çıkarırsan vede valize guzelce yerleştirirsen hiç birsey olmaz. Getirdigimiz her elektronik ürüne vergi vereceksek vay halîmize. Vergi verecek olsam zaten getirmem.
    Bu arada Dm800 nekadar Çin'de?
  • Arkadaş haftaya gelecek. İnşallah dediğiniz gibi bi probem çıkarmazlar...
    180-200 $ Arası değişiyor fiyatlar..

Orijinalden alıntı: baki_55
    Arkadaş haftaya gelecek. İnşallah dediğiniz gibi bi probem çıkarmazlar...
    180-200 $ Arası değişiyor fiyatlar..

Türkiye'de kaç para. Dm 800 hd yayinmi veriyordu yoksa dm500 gibi sd yayinmi veriyordu. Ayrıca hdmi̇ çıkışı varmiydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiyede fiyatlar 450-550 arası değişiyor.
    HD yayın alabiliyorsun.
    HDMI çıkış yok. DVI çıkış var..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.