Temmuz ayından Eylül ayına kadar yurtdışında olacağım bu süre zarfında Türkiye'deki birikimlerime erişmek istiyorum. Yurtdışında Hamburg(Almanya), Amsterdam(Hollanda), Lozan(İsviçre) şehirlerinde şubesi olan Türk bankası veya yabancı banka var mı? Bir de Western Union diye birşey duydum ama sanırsam bu şekilde gönderilen paradan fazlasıyla komisyon alıyorlar. Bu işlemlere yabancıyım ve bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
ne demek istedigin anlasilmiyor. Turk bankasi bulamazsin. Zten olsada oranin kanunlarina uyarak çalisir. Maksadin para çekmek ise kartla çekersin. western union pahali. Internet bankaciligi var. hesaplarini kontrol etmek için. Yoksa paypal,veya moneybokers kartlari kullanabilirsin. Ama hesap açman lazim. Bilmiyorum tam olarak ne istedigini anlamadim. Mesela ing var hollandada ama Tr deki ing ile hiç bir baglanti bulamazsin. yani hesaplarini goremezsin. Be banka karti kullaniyorum. Ayrica moneybookers (skrill)kredi kartim var. En ucuzu bu. Ama kullanman için para yatirman gerek. Yani paran yoksa kullanamazsin. Butun bunlari internetten yonetebilirsin.