Şimdi Ara

Yurtdışından Telefon Almak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yurtdışından Lenovo S820 almak istiyorum Gümrük işi nasıl olcak ben bunu tamamen yasal bir şekilde hızlı kargo ile nasıl getirtirim?

• UP
  • Eskiden kolaydı bu işler at çantana soran falan olmuyodu ha illaha önlem alıcaksan yanında sim götür tak cihaza kutusunuda at yada götürebilirsen götür.Şimdi nasıl bilmiyorum sorunlar çıktığını görmüştüm popüler konularda vardı bak bir oraya.
  • Kendim ya da bir tanıdığım yollamayacak hızlı kargo ile alacağım
  • Riski olan bir işlem bu. Kargo ile yollatırsanız illa takılır demiyorum ama Gümrük problemi çekme şansınız olabilir.

Ayrıca, yurtdışından aldınız diyelim. Pasaport kaydı yaptıracaksınız.

Hadi IMEI kopyaladınız bir şekilde. Her android güncellemesinde sıkıntı çekme ihtimaliniz var.

Keza arıza durumunda garanti ne olacak?

Sorular uzar gider.

• ah ah ah bir yol bulunmadıki hala bekliyoruz çok kişi var aslında bu şekilde telefon getirmeyi bekleyen
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Risklerin canı cehenneme

Sadece telefonu istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FATURA ADINA TELEFON ALIP SATMAK
    6 yıl önce açıldı
    yurtdışından macbook almak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İmkansiz. Gumrukten telefon gecmez. Yasakli urun. Hele hizli kargo dediginiz DHL EMS ise onlar hayatta gecirmez gumrukten. Vergi odeyip alma falan da yok. O yasakli olmayan urunler icin gecerli bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç gerek yok hocam garanti felan hepsi sorun.
  • Ya bırakın istiyormuş. Telefonu sipariş etsin 3 gün sonra "Vay gümrükte takıldı, vay el koydular, yardım edin, gümrük te tanıdığı olan var mı, emniyette tanıdığı olan var mı, Lenovo da tanıdığı olan var mı" diye konular açar.

Git al hocam. Hadi bakalım...
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Emniyette akrabam çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astegon

Riski olan bir işlem bu. Kargo ile yollatırsanız illa takılır demiyorum ama Gümrük problemi çekme şansınız olabilir.

Ayrıca, yurtdışından aldınız diyelim. Pasaport kaydı yaptıracaksınız.

Hadi IMEI kopyaladınız bir şekilde. Her android güncellemesinde sıkıntı çekme ihtimaliniz var.

Keza arıza durumunda garanti ne olacak?

Sorular uzar gider.

+1
  • Telefon elime geçerse orijinal IMEI alıcam yurtdışından gelen biri hediye etti derim. pasaportuma kayıt ettiririm. garanti önemli değil
  • deneme bile hata yaparsın bence.
  • ben bır rıske gırdım aldım bakalım sonuç ne olacak
    https://store.donanimhaber.com/28/61/60/286160f9e468117a2bccdecb93afd0c7.JPG
     Yurtdışından Telefon Almak

• mantıklı değil
  • sefa091124011 S kullanıcısına yanıt
    Sonucu buraya yazarsan gerçekten çok mutlu olurum hangi siteden hangi telefonu aldınız onuda söyler misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antimodo

Sonucu buraya yazarsan gerçekten çok mutlu olurum hangi siteden hangi telefonu aldınız onuda söyler misiniz?

aliespressden aldım. sonuç olumlu gümrükte takılır diye düşündüm ama olmadı.
     Yurtdışından Telefon Almak Yurtdışından Telefon Almak

• quote:

http://www.aliexpress.com/item/ARCCI-S728s-Phone-Single-SIM-Card-Bluetooth-FM-1-8-Inch-Large-Buttons-SOS-Coffee-1201711/1738223373.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefa091124011

quote:

http://www.aliexpress.com/item/ARCCI-S728s-Phone-Single-SIM-Card-Bluetooth-FM-1-8-Inch-Large-Buttons-SOS-Coffee-1201711/1738223373.html

Hocam bu ürün zaten 100 dolardan düşük olduğu için takılmaz boşuna aksiyon yaratmayın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.