Şimdi Ara

yurtdışından supplement getirmek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
2
Favori
33.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben almak istiyorum protein yurt dışından Gold standard büyüklerinden ve glitamin artı bca buna fiyat alabilirmiyim?k

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar Banada güzel bi kombine lazım Nasıl yapcaz

• Arkadaşlar bana protein glitamin bca ve cretein lazım güzel bi kombine Nasıl alabilirim acaba yardımcı olurmusunuz🙏🏼

• biz her zaman glocalzone:https://goo.gl/FRBiJY üzerinden istiyoruz. aslında direkt supplement satmıyor burası. yurt dışından dönen insanlar bir komisyon karşılığında sizin istediğiniz ürünleri getiriyorlar. dolayısıyla gümrüğe takılma derdi asla olmuyor. biz genelde amerika'dan istiyoruz ürünleri, teslim aldığımızda ödeme yapıyoruz ve fiyatlar çok fark ediyor. biz salon olarak defalarca burayı kullandık, çok memnunuz

• Glocalzone G kullanıcısına yanıt
    İlginçmiş, inceleyeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır yurt dışından supplement getiriyorum farklı farklı kanallar aracılığı ile. Son aylarda tamamen bu siteden getiriyorum. Zaten yurt dışında bu ürünler ucuz, e bu sistem ile gezginler ürünü getirdikleri için kargo da ucuza geliyor.

Daha önce ben dewww.iherb.com den dhl ile getirtiyordum da , cidden pahalı, değmez.

• iherb.com suplement ürünlerini öneririm. Bu site güvenilir ve hızlı gönderiyor.

Yurtdışından nasıl suplement ürün getiririm diyorsanız dahttps://www.solargezi.com/iherb-com-suplement-urun-getirme/ okuyun.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.