Şimdi Ara

yurtdışından supplement getirmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
33.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gümrüge takılıyor.En son 2 vitamin siparişim Gümrükte didik didik aranmış.Kutusu bile açılmış.Reçete istediler doktordan mühürlü.Ancak bu şekil Teslim ettiler.Kimler çıkarıyor böyle saçma yasaları bilmem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

gümrüge takılıyor.En son 2 vitamin siparişim Gümrükte didik didik aranmış.Kutusu bile açılmış.Reçete istediler doktordan mühürlü.Ancak bu şekil Teslim ettiler.Kimler çıkarıyor böyle saçma yasaları bilmem?

oy verdiğimiz insanlar çıkartıyor bu yasaları
    yani milletin vekilleri çıkartıyor
    milletin vekili mi yoksa şirketlerin vekili mi bilemedim

yurt dışında kilo ile alınacak çok ucuz glutamin ve bcaa var ama getiremiyorum
    türkiyedeki distribitörler de nerede pahalı ürün varsa getirip daha pahalıya satıyorlar
    yazıklar olsun

tavuk göğsüne devam
  • Ben ebayden bcaa sipariş ettim geçti birde şu siteleri deniyim ucuz ürünlerle haber veririm.Bıktım artık kazınlanmaktan dünyanın parasını veriyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: a|i

Ben ebayden bcaa sipariş ettim geçti birde şu siteleri deniyim ucuz ürünlerle haber veririm.Bıktım artık kazınlanmaktan dünyanın parasını veriyoruz

Hocam merhaba siparis verdiniz mi ? Amazondan vermeyi dusunuyorum fiyatlari oldukca uygun gecen elektronik esya yurticiyle gelmisti sizce bir sorun cikarmi kaziklanmaktan biktim artik simdiden tesekkurler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XQS

quote:

Ben ebayden bcaa sipariş ettim geçti birde şu siteleri deniyim ucuz ürünlerle haber veririm.Bıktım artık kazınlanmaktan dünyanın parasını veriyoruz

Hocam merhaba siparis verdiniz mi ? Amazondan vermeyi dusunuyorum fiyatlari oldukca uygun gecen elektronik esya yurticiyle gelmisti sizce bir sorun cikarmi kaziklanmaktan biktim artik simdiden tesekkurler .

netritiondan bcaa sipariş ettim gelmedi hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XQS

quote:

netritiondan bcaa sipariş ettim gelmedi hocam

Üzüldüm hocam .oktan fiyatlara kaldık yine

• Resmi gazetedeki karar maddesi;

13.06.2010 tarihli ve 27610 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanununun 3 üncü maddesinin birinci fıkrasının 65 nolu alt bendinde tanımlanan “takviye edici gıdalar” ile 06.12.2003 tarihli ve 25308 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Türk Gıda Kodeksi 2003/42 nolu Sporcu Gıdaları Tebliği’nin 4 üncü maddesinde tanımlanan “sporcu gıdaları”nın posta ve hızlı kargo yoluyla getirilmesi mümkün bulunmamaktadır.
    Ancak, bu kapsamdaki ürünleri doktor tavsiyesi ile kullanan kişilerin, hastalıklarına dair resmi hastaneden alınmış bir raporu ve doktorun önerdiğine dair bir reçeteyi, milli sporcuların ise “Milli Sporcu Belgesi”ni ilgili gümrük idaresine ibraz etmeleri halinde söz konusu ürünleri posta ve hızlı kargo yoluyla getirmelerine izin verilir.

• Belki seçim için bu yasağı kaldırmış olabilirler dedim iherbden sipariş verdim. Fakat gümrükte takıldı doktor raporu istiyorlar. Kurum doktoruna sordum olamaz dedi. Anlayacağınız hükümetten bir kazık daha yedik. Aynı beslenme desteği ankarada kaltesiz marka olarak var 4 katı fiyata satılıyor. 4 katı fiyata almak istersem doktor raporu falan istenmiyor. Peki yurtdışından aynı malzemeyi getirmek isteyince neden zorluk çıkarılıyor. Cevabı KAPİTALİZM. Hükümet vatandaşın uzun ve sağlıklı yaşamasını istemiyor. 1 kasım seçimlerinde bu hususu değerlendireceğim.
  • Arkadaşlar Merhaba,
    Amerikada yeni getirmiş olduğum bir kaç supplementim var ilgilenen olursa mesaj atabilir.
    Elimdekiler;
    ** 2 adet Hydroxycut Next Gen 180 Tablet
    ** 1 adet Muscletech ClearMuscle 84 Tablet
    ** 2 adet BPI best bcaa 30 serving (bodybuilding.com'da 2015 yılın bcaa seçildi.)
    ** 2 adet Muscletech Platinum Creatine 80 serving
    ** 1 adet The Curse! preworkout 50 serving
  • Ulan akp batırdın bizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventlvg

Arkadaşlar Merhaba,
    Amerikada yeni getirmiş olduğum bir kaç supplementim var ilgilenen olursa mesaj atabilir.
    Elimdekiler;
    ** 2 adet Hydroxycut Next Gen 180 Tablet
    ** 1 adet Muscletech ClearMuscle 84 Tablet
    ** 2 adet BPI best bcaa 30 serving (bodybuilding.com'da 2015 yılın bcaa seçildi.)
    ** 2 adet Muscletech Platinum Creatine 80 serving
    ** 1 adet The Curse! preworkout 50 serving

Ürünler duruyor mu hala ?
  • Arkadaşlar iherb den alışverişim oldu, 80 dolar altıydı, gümrükten geçti ama postanede takıldı. postaneden eve kagıt geldi, ürünleri alabilmek için her ürünün tek tek adının yer aldıgı doktor reçetesi yazdırmalısınız şeklinde. Bilginize.
  • Amroth. kullanıcısına yanıt
    Aynen Doktorun yazması lazım oda her doktor yazmaz tanıdık olcak siz ürünlerin isimlerini yazıntanıdık bi doktora götürün rica edin kaşe imza attımı tamamdır Doktorada diyin sadece prosedür geregi o reçeteyle hiç bişey yapmıyolar ptt de duruyo sadece.
  • Acil servis doktoruna gittim rapor alamadım
    kardiyoloji doktoruna gittim rapor alamadım

ikiside nasıl yazılacağını bilmiyorum diyip gönderdiler nerden alabilirm rapor ?

cumaya kadar raporu almam lazım arkadaşlar
  • Aile hekimi/sağlık ocağına gidin birde orda deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Aile hekimi/sağlık ocağına gidin birde orda deneyin.

Malesef aile hekimine gidemem şuan üniversitedeyim memlekete kayıtlı ikametgah hala
  • beyler bende milli sporcu belgesi var ürün getirsem problem yaşarmıyım vitamin veya amino asit gibi küçük şeyler bilgisi olan paylaşssın
  • Arkadaşlar elimde c4 yeni çıkanlarından 50x var 30 servistir ambalajlı amerikadan gelmiştir ilgilenenler mesaj atabilirler
  • Bu konu Hakkı'nda galiba tartışma bitmiş ama ben geçen hafta iherb den kreatin sipariş ettim ve sipariş etmeden önce site ile mail yoluyla sohbet ettim ve bana anlaşmamız var dedi ve Türkiye'nin linkini attı linki tıkladım 404 hatası verdi ve bana söyledikleri ürün sorunsuz geçer dediler bende siparişi verdim . Şimdi sipariş ettiğim ürün Türkiye'deki fiyatına göre yarı yarıya eğer ürün gelmezse bile en azından Türkiye'de göz göre göre kazıklanmamış olurum 😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt dıışndan organik kakao macunu (şekersiz çikolata veya saf kakao diyebiliriz) almıştım gümrükte takılmış. Aile hekiminden reçete istediler ama o da yazmam dedi. Ne yapmalıyım akıl verebilecek olan var mı? Alt tarafı çikolata...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.