Bildirim
Yurtdışından skype la arama yapmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Almanyadan aramıştım wifi ile. Bence wifi ile arayın öbür türlü pahalıya patlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: G.U.Y
Bende wifi ile arayacağım fakat Türkiye'de ki cep telefonları ni arayabiliyor muyum acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: PcTeknik36
quote:
Bende wifi ile arayacağım fakat Türkiye'de ki cep telefonları ni arayabiliyor muyum acaba?
türkiyedeki de skype hesabı alacak, ikiniz de wifi dan giriceksiniz ve ücretsiz olarak konuşucaksınız -
Skype kontoru alacaksin kredi karti ile, daha sonra arayabilirsin.Sabit hatlar ucuz fakat cep telefonunu ariycaksan 12Voip diye bir program var onu daha uygun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetltn
Skype kontoru alacaksin kredi karti ile, daha sonra arayabilirsin.Sabit hatlar ucuz fakat cep telefonunu ariycaksan 12Voip diye bir program var onu daha uygun
Skype den aldım bu ay için teşekkürler
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: PcTeknik36
quote:
türkiyedeki de skype hesabı alacak, ikiniz de wifi dan giriceksiniz ve ücretsiz olarak konuşucaksınız
Hocam yanlisiniz var paketi aldiktn sonra evi veya cepi arayabiliyorsunuz.200 dk paket aldim Almanya icin 1 euro mu neydi hem evi hem cepi aradim wifidan.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Wifi fen wifiye ücretsiz.ama ev telefonu cep telefonu paralı.brn sürekli kullanıyorum.cep telefonu arıyorum.baya kaliteli sanki tr deymişim,gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X