Şimdi Ara

Yurtdışından pc toplanabilecek siteler nelerdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malum Türkiye'de pc bileşenlerinin fiyatları pahalı.. ve benim yeğenim İngiltere'de yaşıyor tatil amaçlı 2 şubat'da geleceğini öğrendim.
    Kendisiyle bugün konuşup siparişini verdiğim ürünleri getirip getiremeyeceğini sordum.. Çok eşyası olmadığından sorun olmaz getiririm dedi..

Bende fırsat bu fırsat internette UK üzerinden pc bileşenleri satan siteleri aramaya koyuldum.. Amazon.uk ve birkaç site buldum..

İlk Newegg'ten baktım fakat meğersem newegg amerika ve canada'ya sadece kargo yapıyormuş.. Uluslararası yokmuş buna ingilterede dahil.. :(

Sizin bildiğiniz önerebileceğiniz bir site varmıdır?
    PC bileşenlerini toplayıp ona liste halinde vermem gerekiyor ki en geç salı-çarşamba günü yeğenimin eline geçsin..

güncelleme: vazgeçtim İstanbul'dan almaya karar verdim.. Allah korusun donanımda bir sorun oluşur falan başım ağrırsa gidip halledemeyeceğim için en iyisi memleketindem almak.. pahalı yada ucuz fark etmez 3-5 kuruş fazla veririm bir sıkıntı olursa gitmem rahat olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi - The Stig - -- 25 Ocak 2013; 0:43:32 >

• sen neden uraşıyosunki.
    o alsın gelince ücretini ver.
    yada kart numaranı ver o orada bir siteden alsın.
    en azından elektroword gibi bir mağaza vardır heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonyali

sen neden uraşıyosunki.
    o alsın gelince ücretini ver.
    yada kart numaranı ver o orada bir siteden alsın.
    en azından elektroword gibi bir mağaza vardır heralde

adamın bu işlerden anladığı yok ki.. ona bırakırım gider toplama uyduruk bir bilgisayar alır sonra döverim
    ben siteden toplayıp onun adresine kargolattıracam oda alıp gelsin.. zaten ben alıcam onun kartında o kadar limit yokmuş.. yani her halukarde benim vermem gerekiyor siparişi..
  • yani demek istediğim yine siparişi sen ver ama vardır illaki ordada büyük teknoloji mağazaları.
    en azından ona yakın olan kargoyu alabiliceği bir yerdeki mağazanın sitesini öğrensinki sende buradan hallediver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonyali

yani demek istediğim yine siparişi sen ver ama vardır illaki ordada büyük teknoloji mağazaları.
    en azından ona yakın olan kargoyu alabiliceği bir yerdeki mağazanın sitesini öğrensinki sende buradan hallediver.

ya vardır ben yoktur demiyorumda! adam şimdi gider benim istediğim ekran kartı yoktur başka bişey verelim derler bu angusa buda alır gelir sonra ben cinnet geçiririm..nasıl kasa var? hangi psu'lar var ne ramlar var orda neye göre alacak.. onun halledebileceği iş değil bunlar.. bu yüzden, ben kendim istediğim ürünleri alayım bir siteden buna kargolatayım içim içimi yemesin sonra.. naptı netti gibisinden!

sonuçta az para değil toplamayı düşündüğüm sistem için ayırdığım bütçe 4000 lira.. riske atamam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu96

http://www.aria.co.uk/

hocam sen nerelerdesin ya :)) valla sağol hemen bakıyorum bu siteyede.. bi kaç tanede ben buldum kıyaslayıp bakayım hemen

quote:

Orijinalden alıntı: bjkjb

http://forums.bit-tech.net/showthread.php?p=1923140

eyvallah hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: cocoloccomaya

quote:

http://www.aria.co.uk/

hocam sen nerelerdesin ya :)) valla sağol hemen bakıyorum bu siteyede.. bi kaç tanede ben buldum kıyaslayıp bakayım hemen

quote:

Orijinalden alıntı: bjkjb

http://forums.bit-tech.net/showthread.php?p=1923140

eyvallah hocam

Forumdan uzun bir süre uzak kaldım kendi sorunlarımla uğraşmaktan başkalarının sorununa vakit ayıramıyorum.
    Önerdiğim sitede i7 3770k 553 TL türkiye de en ucuz 714 tl ye buldum.Amazonda 542 TL

• neden ingiltereden alma geregi duyuyorsunuz?
  • quote:

Forumdan uzun bir süre uzak kaldım kendi sorunlarımla uğraşmaktan başkalarının sorununa vakit ayıramıyorum.
    Önerdiğim sitede i7 3770k 553 TL türkiye de en ucuz 714 tl ye buldum.Amazonda 542 TL

aynen geçen güne kadar vatandan topladığım sistemde 800-815 tl olan 3770k 2 günde 900 lirayı bulmuş baksana
    sır bu yüzden zaten yurtdışından getirecem.. vatan 3770k

• quote:

Orijinalden alıntı: thegym

neden ingiltereden alma geregi duyuyorsunuz?

çünkü burdaki çoğu sitede istediğim anakartı bulamıyorum.. anakart bulduğum sitede istediğim ekran kartı yok.. ekran kartı var anakart ve ramlar yok..
    fiyatlar desen 1000 lira oynuyor tüm sistemi kurduğum zaman.. tamam gavur memleketi ama parada vermek istemem fakat 20/01/2013'te vatandan sistem toplamıştım 3770k İNDİRİMSİZ fiyatı 780 kusur falandı kdv'siyle falan 800 kusurlarda.. dün bir baktım 900 lirayı geçmiş kdvsiyle..

şubatta istanbula gelecem 18'inde..20 şubattaki maç için..
    gelmişken sistem toplayayım diyordum.. hatta 6 ay önce toplayacaktım fakat mali durumlarda beknemedik gelişmeler yüzünden ertelemek zorunda kaldım..
    nerdeyse 1 senedir hayalini kurduğum pc'ye 15-20 gün kadar yakınım.. ya yurtdışından toplayacam yada şubatın 18'inde geldiğimde istanbuldan alacam..
    yani fark etmiyor öylede böyle bir şekilde pc toplayacam bu yüzden hangisi daha ucuza gelirse..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.