Bildirim
Yurtdışından mal getirip satmak [CİDDİ]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
amerikadan ürün getirmek için nybox.com a göz at derim. Sana new york ta bir adres veriyorlar satın aldığın ürünleri o adrese postalıyorsun onlarda komisyon alıp türkiyedeki adresine gönderiyor. -
Geleceğin Sabancısı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maliye daha sıkı denetliyo diye biliyorum.Forumda kousu vardı hatta bi üyeye GG satışları için ceza kesilmişti falan. -
amerikada arkadaşım her tatilde türkiyeye gelirdi. ben de okuldaki arkadaşlarımdan envai çeşit sipariş alırdım tommy, a&f marka tshortler, ipodlar, parfümler vs. 50-100 arkadaşıma verirdim 150-200 bana kalırdı her tatilde
işte düşünmüştüm ki bu iş büyür mü. biraz sermayem olsa ipod işine girecektim(o zamanlar iphone yoktu). zira ciddi miktarda fiyat farkı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goldstein -- 7 Ağustos 2012; 2:57:41 > -
niye bizim millet ticareti bu kadar kolay sanıyor anlamıyorum. sonu 1 liraya aldığı ürünü 20 liraya kakalamaya çalışmakla bitiyor işte -
Vergi ödemeden bu işi yapıp yakalanırsan devlet seni -
Şimdi ticaret yapmak istiyorsun da legal mi illegal mi olsun istiyorsun?
Eğer illegalse, iş Türkiye'de daha kolay.
Hatta kaçakçılık gibi bir şey düşünüyorsa (ki onu bende düşünüyorum .d ) cezası yok bu işin. -
quote:
Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız
Hatta kaçakçılık gibi bir şey düşünüyorsa (ki onu bende düşünüyorum .d ) cezası yok bu işin.
Farketmez legal illegalaslında legal olmasını istiyorum ama kaçak bişey olursa pm den görüşebiliriz
Gittigidiyor ve sahibindeki saatlerden getirtebilirsin.Ayakkabılar ve kadın elbiseleri iyi tutuyor -
Mesajların kopyasını aldım savcılığa suç duyurusunda bulunuyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: mehmedaltair
quote:
Orijinalden alıntı: ekmek arası sakız
Hatta kaçakçılık gibi bir şey düşünüyorsa (ki onu bende düşünüyorum .d ) cezası yok bu işin.
Farketmez legal illegalaslında legal olmasını istiyorum ama kaçak bişey olursa pm den görüşebiliriz
Valla hocam işin açıkçası legal olabilecek bir ticaret kar payı düşeceği için hiç üzerinde kafa yormadım. Yani ne yapılır bilmiyorum.
Ama benim yaşadığım yerde çok rahat kaçakçılık yapılabiliyor. Yeter ki biraz cesaret olsun.
Not: Doğu veya G.Doğuda yaşamıyorum.
-
bir kere gerçekten para kazanmak ve mal satmak istiyorsan kaçak yollardan karanlık adamlrdan mal alcaksın. Legal yoldan para kazanacağın satış yapacağın mal getirmek imkanısıza yakın. Bir kere satış yapcaın kadar mal getirdiğinde posta yoluyla geldiğinde bir yılda en fazla 5 hakka izin var. Onun dışında 75 euro sınırı var. İmdi senin getirceğin mal büyük bir pakette olduğunda yüzde 90 ihtimal gümrüğe takılır herşey yasal olsa bile gider gümrüğe alırsın malını zaten satış yapcağın için ayda 2 kere başına bu gelse 3 de gümrüktekilerin yüzüne bkamazsın adamlar çakarlar. O yüzden tek çaren az komisyonla bun işi gemi ve karayoluyla kaçakçılık olarak yapanlarla iş yapmakki onun de tehkilkesini anlatmıyorum çocuk değilsin herhalde. -
Up
Peki kaçakçılık yapan tanıdığınız var mı varsa pm falan atabilir misinizburda daha fazla konuşursam başıma iş gelicek galiba
Peki bu işi legal yollardan nasıl yapabiliriz? Örneğin bir gıda ürününü Türkiyede biz satmak istiyoruz, nasıl yapacağız bu işi? -
quote:
Yurtdışından getirip satabileceğimiz şeylerle ilgili öneri lazım. Bide bunları Türkiye'ye nasıl getirtebiliriz? Fikri olan?
Ouya getir 100 dolardan
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bence en kazançlı hobiciliktir mesela turnigy 9x rc kumanda orda 30-40 dolar civarı burda 250-300 -
Valla bugün ben de takıldım bunlara.Böyle başlıgı ben de açacaktım . Ben de şu çin toptancı sitelerindeki MP3 çalarlara taktım.Adamlar toptan satıyorlar.200 Tane getirip tanesi 5 TL'den üst geçit gibi bi yerde satmayı düşündüm
-
quote:
Orijinalden alıntı: ot
quote:
Yurtdışından getirip satabileceğimiz şeylerle ilgili öneri lazım. Bide bunları Türkiye'ye nasıl getirtebiliriz? Fikri olan?
Ouya getir 100 dolardan
Aslında iyi fikir ama bizim konsol fanlarımızın yarısı cahil olduğundan buna burun kıvırırlar kesin
Benzer içerikler
- submissive ne demek
- burberry orjinallik kodu sorgulama
- penıs büyütme egzersizi ise yarar mı
- maraz ali sözleri
- 40 günde 15 kilo verdim
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- dc açıldı mı
- elektrikli bebek arabası
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X