Şimdi Ara

Yurtdışından, Hard Disk Satın Alma Siteleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm. Yurtdışından 2TB sata hard disk satın almak istiyorum. Yurtdışı fiyatları en az 70 TL Türkiye'den daha ucuz. Türkiye'ye gönderim yapan alışveriş site tavsiyeleriniz bekliyorum. Örnek bir fiyat ; $99 fiyat ile ki 140TL oluyor burayı buldum. Ama Türkiye'ye gönderenler acaba hangi sitelerdir?
    Western Digital Caviar Green WD20EARS 2TB 64MB Cache SATA 3.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive -Bare Drive

• kargo nekADAR
    ?
  • yurtdışından gelirken o sallantıda, bir yerlere çarpmada o hdd bad sektör olur. garantisi de yok. 70 tl'ye değmez bence. zaten türkiye'ye gönderi parası 30 40 tl tutar. 30 tl için riske girilmez... (sürekli yurtdışından ram ssd getiren biri olarak söylüyorum)
  • http://www.incehesap.com/western_digital_2_tb-564-13753.html

183,38tl 6 ay taksitle alınabilirken 40tl fark için yurtdışından getirmek pek mantıklı değil.
    Ayrıca Newegg yurtdışı gönderimi yapmıyor.
    Fiyat farkı olarak Amerika'ya en yakın hard disk fiyatları Türkiye'de zaten, yurtdışından en alınmayacak parça bence hard disk.
  • ben de newegg'den 54 usd'ye samsung f3 getirtecektim. bana maliyeti 75 usd falan oluyor. (kargo komisyon falan...) gereksiz bir risk ve daha pahalıya geliyor.
  • ben de ram almayı düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.