Şimdi Ara

yurtdısından gelen ıphone kılıtlendı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar onca konu actım sanırım sorunu buldum yurt dısından gelen ıphoneyı ıtunes te 2.1 e yukselttım telefon kapanıp acıldı ve sımdı sadece ekranda usb kablosu ve ıtunesın resmı var QuickPwn programını ındırdım butun dosyaları ındırdım fakat ıkıncı asamada FW DOSYASINI TANIMIYO VE MAVI OK CIKMIYO SIMDI BEN NE YAPICAM :(((

• arkadaslar telefon dfu modunda kaldı ve hıcbır sekılde ıslem gormuyo 1.1.4 e dusmuyo 2.0.2 de su an ve hıcbır ıslemı tamamlamıyo hep hata verıyo lutfen bır cozum yolu formlardakı butun yolları denedım olmuyooooo
  • Apple'ın örjinal firmware'ını denedinmi?
  • bıraz yapancıyım tam olarak nasıl yapıldıgını anlatırsanız soyleyebılırım
  • aynı hata bende de var telefonu kullanamıyorum şu an
  • sorunu cozdum dfu modunda ıtunesten shıft restore yı yapıp formlarda bulunan 2g kayıtsız restoresını ındırıp yukle telefon ıngılızce acılıyor fakat turkceye cevıremıyorum
  • Shift restore dediğiniz nedir tam olarak? dfu moda aldıktan sonra mı yapacağız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cıhazı gormuyorsa sıstem tanıtmak ıcın once dfu moduna almanız gerekıyor daha sonra da shıft restore yardımı ıle dosya atabılıyorsunuz
  • arkadaşım çok çok teşekkürler 2 gündür uğraşmak yüzünden uyuyamıyodum dfu moda almak hiç aklıma gelmemişti
  • tam 36 saattır uyumuyorum sırf su telefonu acmak ıcın en sonunda buldum cozumu
  • Nasıl yaptın hocam?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.