Şimdi Ara

Yurtdışından ekran kartı getirtme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar kuzen Fransa'dan gelecek, yanında getirmesi için gtx 1070 sipariş vermeyi düşünüyorum. Bu kartı getireceği zaman ödemesi gereken her hangi bir ücret olur mu bilginiz var mı ya da tecrübeli arkadaş cevap verebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kendisi getiriyorsa hiç bir vergi falan yok. normal bavulunda getirecek yanlış anlamadıysam
  • boogiee90 kullanıcısına yanıt
    Evet bavulunda getirecek, bir de bazen bisiklet getirenlerden duyuyordum tax free vergi ödemesi alma felan, o tür durumlar oluyor mu?

• pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    o gelinen ülkeden yapılan alışveriş için vergi iadesi alma. genelde havalimanında oluyor. vergi iade bölümleri bulunuyor. oradan alınabilir.
  • boogiee90 kullanıcısına yanıt
    O zaman oradaki elektronikte alınan vergi iade edilecek rahatça öyle mi? Öyleyse bayağı iyi olur ikimiz için de.

• satın aldığı yere taxfree ile almak istediğini söylemesi gerekiyor ve satıcı taxfree formu çıkartıyor , havaalanında gümrük memuruna formu onaylattıktan sonra havaalanındaki globalblue ofisinden nakit iade alabilir. bavulu uçağa vermeden halletmesi gerekir , memur paketi görmek isteyebilir.
  • Cevap için teşekkürler arkadaşlar inşallah sıkıntı çıkmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu kartı ben kuzene kendi hesabımdan sipariş verip ulaştırsam, onun yine tax free yapma imkanı olur mu?
    Ben belirtmeyi unutmuşum kuzen orada evli, ama oturum hakkı yok. Bu durumun tax free işlemine etkisi olur mu?

Ayrıca kart seçiminde yardım ederseniz sevinirim.

Gigabyte GeForce GTX 1070 8 GB GDDR5 256 bit

Gigabyte GeForce GTX 1070 G1 Gaming

EVGA GeForce GTX 1070 FTW DT GAMING ACX 3.0

MSI GAMING GeForce GTX 1070 8GB GDDR5

Zotac NVIDIA GeForce GTX 1070 AMP Edition

MSI GAMING GeForce GTX 1070 8GB GDDR5

ASUS GeForce GTX 1070 8GB ROG STRIX OC Edition

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 26 Eylül 2016; 18:45:19 >

• örendiğim iyi oldu teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.