Bildirim
Yurtdışından ekran kartı getirtme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kendisi getiriyorsa hiç bir vergi falan yok. normal bavulunda getirecek yanlış anlamadıysam -
Evet bavulunda getirecek, bir de bazen bisiklet getirenlerden duyuyordum tax free vergi ödemesi alma felan, o tür durumlar oluyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o gelinen ülkeden yapılan alışveriş için vergi iadesi alma. genelde havalimanında oluyor. vergi iade bölümleri bulunuyor. oradan alınabilir. -
O zaman oradaki elektronikte alınan vergi iade edilecek rahatça öyle mi? Öyleyse bayağı iyi olur ikimiz için de.
satın aldığı yere taxfree ile almak istediğini söylemesi gerekiyor ve satıcı taxfree formu çıkartıyor , havaalanında gümrük memuruna formu onaylattıktan sonra havaalanındaki globalblue ofisinden nakit iade alabilir. bavulu uçağa vermeden halletmesi gerekir , memur paketi görmek isteyebilir. -
Cevap için teşekkürler arkadaşlar inşallah sıkıntı çıkmaz.
Arkadaşlar bu kartı ben kuzene kendi hesabımdan sipariş verip ulaştırsam, onun yine tax free yapma imkanı olur mu?
Ben belirtmeyi unutmuşum kuzen orada evli, ama oturum hakkı yok. Bu durumun tax free işlemine etkisi olur mu?
Ayrıca kart seçiminde yardım ederseniz sevinirim.
Gigabyte GeForce GTX 1070 8 GB GDDR5 256 bit
Gigabyte GeForce GTX 1070 G1 Gaming
EVGA GeForce GTX 1070 FTW DT GAMING ACX 3.0
MSI GAMING GeForce GTX 1070 8GB GDDR5
Zotac NVIDIA GeForce GTX 1070 AMP Edition
MSI GAMING GeForce GTX 1070 8GB GDDR5
ASUS GeForce GTX 1070 8GB ROG STRIX OC Edition
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 26 Eylül 2016; 18:45:19 >
-
örendiğim iyi oldu teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X