Şimdi Ara

Yurtdışından alışveriş hakkında bilgi!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar slm, ben yurtdışından alışveriş konusunda biraz yeniyim yani hiçbirşey bilmiyorum.Tek bildiğim gümrük sınırı 100 euro olduğu,özel günler ise 150 euro yu bulduğunu.Benim arkadaşımın garanti sanal kartı var ve bana yurtdışından ürün alıcak, ben de ona parasını vericem.Bunun dışında alışveriş sırasında bilgilerimi yazarken türkçe karaktermi kullanıcam?Ne yapıcam nasıl yazıcam bilmiyorum?Herşeyi toparlarsak güvenli bir alışveriş için gereken tüm ayrıntılı bilgileri benle paylaşabilirmisiniz?Benim alacağım şey ise world of warcraft adlı oyun ve ben bu oyunu avpada bulunan bir siteden almak istiyorum çünkü amerikadan alırsam avrupa server larına bağlanmada sorun oluyormuş Bilgilerinizi bekliyorum bye

• Arkadaşlar niye cevpa vermiyosunuz :'( gerçekten acil bilgiye iytiyacım var lütfen cevap verin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Aral Ticaret tüm perakendecilere oyunu göndermesine rağmen uyanık bazı firmalar halen raflara koymadılar. 15-20 YTL daha fazla kar etme uğruna gelen kişiye göre nabız yoklayıp stoktan çıkartıp öyle satıyorlar ya da rutin olarak piyasaya sürüyorlar. Aral'ın sayfasından tüm firmaların açık adres ve telefonlarını alabilirsin. Bence hepsini teker teker yokla. Ankara'da bir WOW'u geçen hafta 1 saat farkıyla kaçırmıştım neyse, heryeri aradığını ve bulamadığını varsayarak diğer konuya geçiyorum.

Öncelikle US account ile EU serverlarında oynayabilirsin ancak aldığın hesapla oyuna kayıt yaptırmadan Blizzard'a başvurman gerekirki databaseler arasında veri transferini yapsınlar ve sende EU'da hesabını açabil.
    http://www.wow-europe.com/en/info/faq/accountbilling.html Verdiğim linklerde de sorunlar yaşanabildiği yazıyor, bence bir gözat.

Şimdi bu yolları denedin, olmadı ve Avrupa'dan getirttin, aradan yaklaşık 1 hafta geçmiş oldu, kargo masrafı verdin. Hesabını açtın ve 4222'ye kadar yamaları yükledin oyuna gireceksin. Doğal olarak Türklerin yoğun olduğu Burning Legion'a girmek isteyeceksin ama server çok yoğun ve bazen sıra bile olabiliyor. Gerçi şu anda tüm realmlar kapalı, yarına düzelir.

Ben derimki bu saatten sonra zaten en geç 15Nisan'da Türkiye'de olacak olan WOW için bu kadar efora değmez. O zamana dek Türklerin yoğun olduğu illegal serverlarda tecrübe edin, hem oyuna başladığında hızlı bir yükseliş yaparsın şanın yürür.

Benden şimdilik bu kadar.

• Pardon yazmayı unutmuşum, başka sorun olursa bana pm at, buraya yazarsan göremem, pek offtopic takılmıyorum.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.