Şimdi Ara

Yurtdisindan alinmis Ipad 2 3G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazi internet sitelerinde ve apple in ipad 2 sayfasinda yazanlar kafami karistirdi.

Amerika dan alinma bir ipad AT&T ye lock edilmis mi oluyor, degistirebiliyor muyuz sim ini? Eger amerikadakiler sim locked olarak satiliyor ise, avrupa da durum nedir, unlocked olarak satan yerler var mi?

• Tüm dünya genelinde satılan ipadler factory unlocked
  • İpad 2 simfree. At&t almaz lazim gsm icin
  • @myfranco ipad1 lerde simfree
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

İpad 2 simfree. At&t almaz lazim gsm icin

Hem simfree hem at&t almaniz lazim, yazim hatasi mi var? Factory unlocked diyorsunuz heralde diger ark. in da dedigi gibi.
  • dostum her yerdekı ıpadler sım free dıkkat etmen gereken konu
    alacagın cıhazın sım kart gırıslı olması 2 tur cıhaz var sen sım kart gırısı olanı alacaksın
  • tüm ipadlar sim klitsiz tek sorun iki farklı modeli var simcard takılabilen versiyonu istenilcek sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madron -- 30 Haziran 2011; 19:23:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Verizon olanini almamalisiniz yalniz. Att alin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 30 Haziran 2011; 20:05:34 >
  • Arkadaşların dediği doğru. iPad'lerde sim kilidi diye bir şey yok. Sadece cihazın sim girişi olup olmadığına dikkat edeceksiniz.
  • saol dostum simdi annadim olayi.
  • Bende bu konuyu sorucaktım,arkadaşım amerikada gelirken getiricek bana,şu ürünü alsam rahatlıkla turkcell 3g falan kullanabilirim değil mi?>>>iPad 2 32GB with Wi-Fi + 3G for AT&T - White
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

@myfranco ipad1 lerde simfree

Ya tabiki o da simfree :)

Son birkez yazayım, üzerine başka birşey yazmaya gerek kalmasın:

Amerikada satılan ipad 2ler, Avrupada satılan ipad2ler, Türkiyede satılan ipad2ler vs.. hepsi simfree. Yalnız Amerikada 2 adet telefon şebekesi var. Biri Verizon, sadece cdma ağı ile yayın yapıyor yani içine sim kartı takmak için yuva yok, diğer şebekeler ise GSM yani bizim kullandığımız şebekeler. Ipad 2 alacaksan Amerikadan, at&t olanını yani içine sim kartı takılabilen modelini alacaksın. Türkiyeye gelince sim yuvasına micro simkartı takıp kullanacaksın.
  • çok oldu biliyorum ama avrupadan alınan da mı At&t olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: portallll

çok oldu biliyorum ama avrupadan alınan da mı At&t olacak?

avrupada a&tt yok..zaten simfree...avrupadan istediğini alabilirsin..sorun olmaz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.