Bildirim
Yurtdisindan alinmis Ipad 2 3G
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Tüm dünya genelinde satılan ipadler factory unlocked -
İpad 2 simfree. At&t almaz lazim gsm icin -
@myfranco ipad1 lerde simfree -
quote:
Orijinalden alıntı: myfranco
İpad 2 simfree. At&t almaz lazim gsm icin
Hem simfree hem at&t almaniz lazim, yazim hatasi mi var? Factory unlocked diyorsunuz heralde diger ark. in da dedigi gibi. -
dostum her yerdekı ıpadler sım free dıkkat etmen gereken konu
alacagın cıhazın sım kart gırıslı olması 2 tur cıhaz var sen sım kart gırısı olanı alacaksın -
tüm ipadlar sim klitsiz tek sorun iki farklı modeli var simcard takılabilen versiyonu istenilcek sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madron -- 30 Haziran 2011; 19:23:20 > -
Verizon olanini almamalisiniz yalniz. Att alin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 30 Haziran 2011; 20:05:34 > -
Arkadaşların dediği doğru. iPad'lerde sim kilidi diye bir şey yok. Sadece cihazın sim girişi olup olmadığına dikkat edeceksiniz. -
saol dostum simdi annadim olayi. -
Bende bu konuyu sorucaktım,arkadaşım amerikada gelirken getiricek bana,şu ürünü alsam rahatlıkla turkcell 3g falan kullanabilirim değil mi?>>>iPad 2 32GB with Wi-Fi + 3G for AT&T - White -
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
@myfranco ipad1 lerde simfree
Ya tabiki o da simfree :)
Son birkez yazayım, üzerine başka birşey yazmaya gerek kalmasın:
Amerikada satılan ipad 2ler, Avrupada satılan ipad2ler, Türkiyede satılan ipad2ler vs.. hepsi simfree. Yalnız Amerikada 2 adet telefon şebekesi var. Biri Verizon, sadece cdma ağı ile yayın yapıyor yani içine sim kartı takmak için yuva yok, diğer şebekeler ise GSM yani bizim kullandığımız şebekeler. Ipad 2 alacaksan Amerikadan, at&t olanını yani içine sim kartı takılabilen modelini alacaksın. Türkiyeye gelince sim yuvasına micro simkartı takıp kullanacaksın. -
çok oldu biliyorum ama avrupadan alınan da mı At&t olacak? -
quote:
Orijinalden alıntı: portallll
çok oldu biliyorum ama avrupadan alınan da mı At&t olacak?
avrupada a&tt yok..zaten simfree...avrupadan istediğini alabilirsin..sorun olmaz..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X