Şimdi Ara

Yurtdışından Airsoft almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle yurtdışından Airsoft alan oldumu olduysa gümrükte takıldı mı? Bir de yurtiçinden temin edebileceğim site önerebilir mısınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • takip, ben de öğrenmiş olurum.
  • Up, ben de merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam yurtdışından bireysel kullanım amacı ile airsoft yada eag oyuncak getirtebilirsiniz fakat oyuncağınız gümrükte takılacaktır.

    hocam birincisi airsoft silahının gtip numarasını bulman gerekiyor ve sipariş verdikten sonra adres kısmının altına TC numaran ile birlikte büyük harflerle GTİP numaranı ve cep telefonunu yazdırıyorsun .

    Ondan sonra airgun gümrüğe yanaştığında ordaki gümrük memuru dayılarımızın keyfine keder olmakla birlikte eğer ki şanslı isen memur gtip numarasına bakar ve onay verir. ki ben g3 - m4 gibi büyük ve full metal gövde en az 4-5 kg bir airgun aldığını varsayacağım.
    ürünün teknik özelliklerini ve ateşli silaha çevrilemez şekilde üretimi gerçekleştirildiğini beyan eden almış olduğunun firmanın vermiş olduğu yazı olması gerekiyor. bu arada gümrük memuru seni aramadan airgun ı geri gönderme işlemine başlamış olabilir . gün ve gün takip etmen gerekiyor internetten eğer ptt ile alıyorsan . yoksa dhl vs onlar ilgileniyorlar. neyse sonra gümrük memuru yanında açıyorsunuz ürünü anlatıyorsun derdini tabii ki artistlik cümleler ve evet abi oyuncak abi bak abi şöyle abi böyle abi diyorsun . sonra 60 kuruş ödeyip airgun teslim alıyorsun. ki peşinen söylemem gerekiyor SİLAHIN UCUNU MUTLAKA TURUNCU OLMALI .

    Benim bilgilerim bunlarla sınırlı . önce 10-20 $ lık bir tabanca sipariş et . bi deneyimle ondan sonra tüfek vs getirtirsin.




  • 5-6 yıl önce "we 1911 silver" tabanca almıştım. kargo dahil 110 dolardı toplam 230 tl'ye gelmişti o zamanın kuruyla. 1 hafta sonra postacı kapıma kadar getirmişti. hem çok çabuk geldi hem de gümrüğe takılmadı baya şaşırmıştım. ki o zamanlar airsoft olayları tr'de yeni yeni geliyordu. tabancanın ucu turuncu boyalıydı belki ondan dolayı geçmiştir. şimdi alsan ne olur bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.