Şimdi Ara

Yurtdışında yaşamak için ne kadar para gerekli ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben yurtdışında yaşamak istiyorum ama hiçbir tanıdığım yok yurtdışında.. gidip orada iş bulacağım yaklaşık 4 5 ay bu süreç için dayanabilirim tabi bu süreçte bir otelde kalmam gerek sanırım anlatmak demek istediklerimi anlamışsınızdır..

bunun için ne kadar parayla oraya gidersem sıkıntı çekmem
    ülkeler ingiltere rusya polonya ispanya avustralya gibi ülkeler amerika almanya istemiyorm
    orta derece ingilizcem var derdimi anlatacak kadar biliyorum

• Arkadaş insanları özgür sanmış
  • Adam size ne sormuş siz ne diyorsunuz? Adamın belki milletvekili tanıdığı var dışarı çıkmasını sağlayacak. Belki bunlardan birine çıkmak için çıkma şansı oldu. Dil de çat pat ile niye olmasın. Sana adam gelse "Ben yemek yemek." dese anlayamaz mısın? Adam da çat pat anlaşır böyle 5 aya da rahat dili gelişir.

Para konusuna gelirsek benim bir fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

Kusura bakmada, sende para olsada sen bu ülkeden bir yere çıkıp iş yapamazsın gibi görünüyor burdan. Bu kadar saçma bir soru olamaz...

Çalışma iznin var mı???

sen ne vatandaşısın ???

kim sana ne iş verecek ??? Ne vasfın var ???

dil biliyormusun ??? (pro olarak çat pat ile olmaz bu işler )

yaşın kaç ???

vurma daha..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quagmire -- 11 Ekim 2010; 23:58:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plantamax

Kusura bakmada, sende para olsada sen bu ülkeden bir yere çıkıp iş yapamazsın gibi görünüyor burdan. Bu kadar saçma bir soru olamaz...

Çalışma iznin var mı???

sen ne vatandaşısın ???

kim sana ne iş verecek ??? Ne vasfın var ???

dil biliyormusun ??? (pro olarak çat pat ile olmaz bu işler )

yaşın kaç ???

çalışma iznim yok
    TC vatandaşıyım
    bana oradaki dandik bir dükkan ya da magaza iş verecek
    dil ingilizce biliyorum çat pat deil iletişim sağlayacak kadar
    yaşım 25
  • Benim yas 17 ve degisim ogrencisi olarak amerikaya giden arkadaslarım oldu ki bu arkadaslar hazirlik okuyarak giden arkadaslar ve çok zorlandıklarını söylediler. Sen cat pat diyorsan oraya uyumda çok sıkıntı yasarsın bi ark yazmış ben yemek dersen anlaşırsın diye fakat neyi anlatacak onu anlamadım neyse inşallah bı yolunu bulursun ama avrupa'da berber bile okuyor

Allah yolunu açık etsin ve kalbine göre versin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.