Şimdi Ara

Yurtdışında Vodafone Kullanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlar, kısa bir süre sonra İtalya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan rotasını izleyeceğim bir geziye çıkıyorum lakin yurtdışında internet problemini nasıl çözeceğimle ilgili bir fikrim yok. Pre paid kartlarla uğraşmak istemiyorum her ülkede. Bu konuda bir fikri olan var mı . Faturasız vodafone hattım ile bu ülkelerde nasıl internete bağlanırım.



  • Yurtdışında en kolay hizmet alınacak operatör Vodafone gibi geliyor ama biz bu konuda sıkıntı yaşadık. Oğlum birkaç günlüğüne İtalya ya gitti ve biz Günlük Pasaport paketi yaptık. Yaptık ama Vdf paket aktif olmasına online işlem merkezinde de aktif görünmesine rağmen hiç paket yokmuş gibi ücretlendirme yaptı. İtiraz ettik aynı gün fazla ücretlendirme yoktur diye mesaj attılar. Daha sonra online işlemlerden detaylı anlatımla şikayeti tekrarladık. 1 haftadır sonuçlanmadı. Kısacası sıkıntılı bir süreç sizi bekliyor gibi.

    Siz yine de incelemek isterseniz aşağıdaki linklere bakın.

    http://www.vodafone.com.tr/VodafoneRoaming/Yurtdisinda-Kullanim.php?&icmp=mdd1_yurtdisinda

    http://www.vodafone.com.tr/VodafoneRoaming/Hersey-Dahil-Paketler.php




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ege..

    Yurtdışında en kolay hizmet alınacak operatör Vodafone gibi geliyor ama biz bu konuda sıkıntı yaşadık. Oğlum birkaç günlüğüne İtalya ya gitti ve biz Günlük Pasaport paketi yaptık. Yaptık ama Vdf paket aktif olmasına online işlem merkezinde de aktif görünmesine rağmen hiç paket yokmuş gibi ücretlendirme yaptı. İtiraz ettik aynı gün fazla ücretlendirme yoktur diye mesaj attılar. Daha sonra online işlemlerden detaylı anlatımla şikayeti tekrarladık. 1 haftadır sonuçlanmadı. Kısacası sıkıntılı bir süreç sizi bekliyor gibi.

    Siz yine de incelemek isterseniz aşağıdaki linklere bakın.

    http://www.vodafone.com.tr/VodafoneRoaming/Yurtdisinda-Kullanim.php?&icmp=mdd1_yurtdisinda

    http://www.vodafone.com.tr/VodafoneRoaming/Hersey-Dahil-Paketler.php

    Yardımınız için çok teşekkürler. Ben de bu tarz şeyler okuduğum için tecrübeli birilerinden yorum almak için konuyu açmıştım. Demek ki turist, kendi memleketi tarafından da öpülmeye mahkummuş




  • Aman hocam bu konuda resmen hırsızlar. Herşey dahil pasaport diye bir şey var. Vodafone'un olduğu 51 ülkede geçerli. sözde sadece kullandığın günler için ödüyorsun ama külliyen yalan. kullanmadığın günler için de ücret kesiyorlar. Müşteri hizmetlerini arıyorsun terbiyesiz küstah saygısız insanlarla muhatap oluyorsun. Pre paid kartlarla uğraşın, zira daha mantıklı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dreamstream

    Aman hocam bu konuda resmen hırsızlar. Herşey dahil pasaport diye bir şey var. Vodafone'un olduğu 51 ülkede geçerli. sözde sadece kullandığın günler için ödüyorsun ama külliyen yalan. kullanmadığın günler için de ücret kesiyorlar. Müşteri hizmetlerini arıyorsun terbiyesiz küstah saygısız insanlarla muhatap oluyorsun. Pre paid kartlarla uğraşın, zira daha mantıklı.

    Senelerdir vodafone red tarifesindeyim.Yunanistanda kullanıyorum daha önceden hiç fazla yazmıyorlardı ama geçen ay 4 gün durmama rağmen 8 günlük yapmışlar.Aradım mhyi durumu anlattım tamam fatura incelenecek dediler.İncelediklerinde herhangibi problem olmadığını söylediler böyle giderse çok müşteri kaybeder resmen enayi yerine koyuldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.