Şimdi Ara

Yurtdışında Üniversite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün öğrendim belki bilinen bişeydirde 12-13 kişilik sınıflar şeklinde bulgaristan rusya ukraynaya üniversiteye gitme imkanı var senelik 2000 eurodan başlıyo yurtlar var bulgaristan yurtları 250 tl civarında ve ordan aldığınız diplomayla burdan aldığınız arasında fark yokmuş bütün avrupada geçiyomuş vs.vs siz olsanız gidermiydiniz ben yazılım mühendisliği bölümüne gitmeyi düşünüyorum hem ingilizcemi geliştiririm 4 yılda hem rusca gelişir zorunluluktan siz olsanız 3 ünden hangi ülkeyi seçerdiniz ve neden ?

• up up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: SquaTTo

arkadaşlar bugün öğrendim belki bilinen bişeydirde 12-13 kişilik sınıflar şeklinde bulgaristan rusya ukraynaya üniversiteye gitme imkanı var senelik 2000 eurodan başlıyo yurtlar var bulgaristan yurtları 250 tl civarında ve ordan aldığınız diplomayla burdan aldığınız arasında fark yokmuş bütün avrupada geçiyomuş vs.vs siz olsanız gidermiydiniz ben yazılım mühendisliği bölümüne gitmeyi düşünüyorum hem ingilizcemi geliştiririm 4 yılda hem rusca gelişir zorunluluktan siz olsanız 3 ünden hangi ülkeyi seçerdiniz ve neden ?

Türkiyede geçmiyor diploma denklik sınavına sokuyorlar.
    Boğaziçi yeni mezun maaşları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.