Şimdi Ara

Yurtdışında Okumak Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler ben üniversiteye yurtdışımda gitmeyi düşünüyorum. Amerikada. Başvurmak için CV vs. Lazım onları biliyorum sertifikalar falan. Peki amerikam vatandaşı olmam bana bir artı sağlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amerikan vatandaşı olur musun bilmem de green card alınca zaten vatandaş gibi oluyorsun bir farkı olmuyor bildiğim kadarı ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRO EAGLE

Amerikan vatandaşı olur musun bilmem de green card alınca zaten vatandaş gibi oluyorsun bir farkı olmuyor bildiğim kadarı ile

o anlamda demedim hocam zaten amerikan vatandaşıyım bunun üniversite basvuruma bir katki saglayip saglamayacagini merak ettim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerikan vatandaşı olursan sana acılan kontenjan çok daha fazla olur. İnternational öğrencilere ayrılan kontenjan çok daha düşük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

Amerikan vatandaşı olursan sana acılan kontenjan çok daha fazla olur. İnternational öğrencilere ayrılan kontenjan çok daha düşük

Anladım hocam. peki şöyle bir durum olab,ilir mi mesela bir kişi aynı CV ben de aynı CV yolluyoruz ancak ben amerikan vatandaşı olduğum için bana öncelik tanıyorlar vs. Böyle durumlar söz konusu mu?
  • Ya Amerika vatandaşı olarak başvurursun ya da international olarak, o adamla yarışmıyorsun yani. Amerikan vatandaşı olarak başvurursan rekabet daha az olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÜNİVERSİTE OKUMAK ŞART MI ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.