Şimdi Ara

Yurtdışına nasıl gidebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar şu an 17 yaşındayım seneye eylül ayında 18 e basıyorum. Uzun zamandır babamla aram aşırı derecede kötü. Bazen 18 yaşını geç çık git kurtulalım gibi kelimeler ediyo. Anlıyacağınız evde huzur yok. 18 yaşımı geçince yurtdışında çalışmayı düşünüyorum. Yalnız yurtdışına nasıl gidebilirim. Gitmek için neler gerekli , nasıl tamamlayabilirim ve sizce nereye gideyim nerede daha rahat çalışabilirim. Yardımcı olursanız beni çok memnun edersiniz. İyi forumlar..

• Hadi dh biraz yardım...
  • Dil bilmiyosan zor yanında paranda olmuyacak bence şehir değiştir. Turizm bölgelerine git ilk orda öğren bi kaç bir şeyler sonra çık git yurt dışına pat diye çıkman zor...
  • uçak bileti al
  • Dil yoksa zor,bencede şehir değiştir ya da cemaate katıl

sonra para biriktir yurtdışı akar aga
  • Dostum bi şekilde yurt dışında yaşayan bi arkadaş edin yada akraban falan varsa onlarla irtibata geç.Hiç olmadı bi şekilde iyi kötü bu sene inglizce öğren hatta ilerlet baya uçak bilti ve pasoport da aldınmı (para lazım tabi) gider çalışırsın yurt dışında 6 ay falan ama sonran ne olur bilmiyorum.Madem baban seni başından atmak istiyor söle paranı versin sende git

SENEYE LYS YE GİRECEN ADAMGİBİ ÇALIŞ ŞEHİR DIŞINDA OKU !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polatlıya nasıl gidebilirim?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.